Bryllup i Helsingør

Helsingør bryllup. På en smuk dag i det Nordsjællandske, blev brudeparret viet i Ramløse Kirke. Vi lavede masser af stemningsbilleder af gommen, der venter, bryllupsgæsterne der ankommer smukke og fine. Brudens ankomst i en flot sportsvogn og selvfølgelig selve vielsen i den hyggelige Ramløse Kirke.

Læs mere om bryllupsfotografering i Helsingør her.

Bryllup i HelsingørHelsingør bryllupRamløse KirkeRamløse Kirke1

Hotel Marienlyst bryllup

Efter vielsen gik turen til Hotel Marienlyst i Helsingør. Hvor brudeparret startede med at skære bryllupskage for. Vi lavede familie og gæstebilleder samt det store kongefoto ude foran Marienlyst.

Det smukke Marienlyst hotel dannede selvfølgelig også rammen om parrets bryllupsfest. Selve portrætfotograferingen af brudeparret lavede vi både indenfor på Marienlyst og udenfor ved vandet hvor, der er den smukkeste udsigt.

Lidt historie om Hotel Marienlyst ….. I sidste halvdel af 1800-årene havde det længe været mode blandt de mere velstillede københavnere at drage op langs kysten for at nyde sommeren ved det friske Øresund. Som årene gik, bevægede sommergæsterne sig længere og længere nordpå. Så langt at den driftige Helsingør-vekselerer J.S. Nathanson, efter at have kigget de tyske kurbadeanstalter nærmere efter i sømmene og tilmed havde vundet 20.000 thaler i det prøjsiske statslotteri, turde binde an med en lignende hotelvirksomhed i Helsingør.

De gyldne sundtoldstider var netop forbi og noget nyt måtte ske i byen. Nathanson lejede Marienlyst Slot af Kommunen og kunne den 1. juni 1858 slå dørene op for Marienlyst Kur- og Søbadeanstalt.

Bryllupsfotograf Helsingør

Professionel bryllupsfotograf til bryllup i Helsingør. Med en bryllupsfotograf fra forevigt.dk er du helt sikker på at få de skønne og stemningsfyldte billeder fra Jeres bryllup. Book en bryllupsfotograf fra forevigt.dk nu. Professionel bryllupsfotograf til bryllup i Helsingør. Kreativ og uddannet fotograf Helsingør.

Læs også om bryllupsplanlægning med fotografen.

Hotel Marienlyst i Helsingør1Hotel Marienlyst i Helsingør2Hotel Marienlyst i Helsingør3Hotel Marienlyst i Helsingør4Hotel Marienlyst i Helsingør5Hotel Marienlyst i Helsingør6Hotel Marienlyst i Helsingør7Hotel Marienlyst bryllupHelsingør bryllup1Helsingør bryllup2Helsingør bryllup3Helsingør bryllup4Helsingør bryllup5Helsingør bryllup6Helsingør bryllup7Helsingør bryllup8Helsingør bryllup9Helsingør bryllup10Helsingør bryllup11Helsingør bryllup12bryllup Nordsjællandbryllup Nordsjælland1bryllup Nordsjælland2bryllup Nordsjælland3bryllup Nordsjælland4bryllup Nordsjælland5bryllup Nordsjælland6bryllup Nordsjælland7bryllup Nordsjælland8bryllup Nordsjælland9bryllup Nordsjælland10bryllup Nordsjælland11bryllup Nordsjælland12bryllup Nordsjælland13bryllup Nordsjælland14