Nørre Vosborg bryllup

Så blev det August måned, og vi er nu landet på Nørre Vosborg bryllup lidt udenfor Holstebro i en lille flække, der hedder Vemb. Man bliver mødt på stedet af en meget flot og gammel port i rustikke blå farver. Selve Nørre Vosborg ligger smukt for enden af den elegante indkørsel omkrandset af gamle ladebygninger af rødsten med stråtag. Ved Nørre Vosborg føler man sig, som 100 år tilbage i tiden, eller længere. Her havde brudeparret valgt at holde deres bryllupsfest. (Nørre Vosborg bryllup)

Nørre Vosborg. Vembvej 35, 7570 Vemb.

bryllupsbilleder Nørre vosborg

Holstebro Kirke vielse

Selve vielsen blev afholdt i den flotte Holstebro Kirke i hjertet af Holstebro. Holstebro kirke er en kirke i Holstebro. Holstebro kirke er en forholdsvis ny kirke, da den kun er 100 år gammel. Kirken er bygget hvor den gamle Holstebro kirke lå. Den gamle kirke var en middelalderkirke, der blev revet ned i 1906. Her var vi med før, under og efter vielsen. Vi lavede stemningsbilleder af de mange bryllupsgæster, brudens ankomst, gommen der venter med Bestman, brudepiger og brudens far. Efter vielsen gik vi igennem Holstebros gågade til Hotel Schaumburg.

Holstebro Kirke, Kirkestræde 9A, 7500 Holstebro.

Se mere om bryllupsfotografering i Holstebro her.

foto-58
foto-60
foto-63
foto-68
brudepar holstebro kirke
foto-79
riskast ved holstebro kirken
foto-82

Reception på Hotel Schaumburg Holstebro

Hotel Schaumburg ligger også i hjertet af Holstebro, her havde brudeparret valgt at holde deres reception. Hotel Schaumburg som ligger i Holstebro, er et gammelt købstadshotel fra 1852 fyldt med masser af charme og hygge, lige ud til Danmarks næstældste gågade som oser af hygge og kunst. Her blev, der serveret bryllupskage, champagne og kolde drinks for de mange gæster og familie til brudeparret. Vi lavede stemningsbilleder fra receptionen. Parret havde blandt andet bestilt en lækker og dyr kage fra La Glace, smukt og elegant dekoreret. En skøn eftermiddag i brylluppets tegn i Holstebro.   Hotel Schaumburg, Nørregade 26, 7500 Holstebro

foto-90

Bryllup Holstebro

Skal i holde bryllup i Holstebro? Der er masser af hyggelige muligheder i byen for et romantisk bryllup.

  • Fejr jeres kærlighed i Restaurant Støberiet fine lokaler til bryllup. Nyd kærligheden til god mad og udsøgt vin i vores i vores flotte bryllupslokaler.
  • Har I et ønske om at give Jeres gæster en anderledes oplevelse i forbindelse med et fest arrangement, er Borbjerg Mølle Kro stedet.
  • Bryllup med udsigt over Limfjorden. Tambohus Kros hyggelige indretning og placering ved Limfjorden danner de perfekte rammer for jeres Bryllup.
  • Nørre Vosborg ligger i Vestjylland – 20 km. vest for Holstebro. Et kulturelt samlingssted med hotel, restaurant og kursus faciliteter.
foto-34