Bernstorff Slot bryllup

Bryllup på Bernstorff Slot er en romantisk oplevelse, et slotsbryllup mange brudepar drømmer om. Slottet har mange muligheder for at gøre jeres store dag til en drøm. Som fotograf til bryllup, er Bernstorff Slot i Gentofte et super smukt sted at lave både klassiske og romantiske bryllupsbilleder, men også de mere fotokunstneriske bryllupsfotos.

SE HER! Vores nyeste bryllupsbilleder fraBernstorff Slot

Som fotograf ved et slotsbryllup, er der masser af muligheder for at lave spændende detaljebilleder og stemningsbilleder, der krydrer den samlede billedeserie flot.

Bernstorff Slot tilbyder jer et bryllupsarrangement

Bernstorff Slot (dengang og idag)

Bernstorff Slot i Gentofte er bygget i årene 1759-1765 til udenrigsminister J.H.E. Bernstorff. Det er den franske arkitekt Nicolas-Henri Jardin som har stået for udførelsen af bygningerne. Slottet forblev i familien Bernstorffs eje indtil begyndelsen af 1800-tallet. Senere blev det købt af Christian 8., der brugte det som sommerresidens. I dag er parken offentlig tilgængelig. Området har langt tilbage i tiden været dækket af skov, Brødskoven. Skoven tilhørte en overgang dronning Sophie Amalie og hun fik den udlagt som dyrehave (kaldet Dronningens Dyrehave ved Gentofte). Bernstorff Slot bryllup

Christian 5. anlagde Jægersborg Dyrehave

Christian 5. anlagde Jægersborg Dyrehave, og Brødskoven blev da omlagt som fasanhave – også kaldet fasaneriet – og i den nordvestlige ende af skoven byggede man Fasangaarden som vogterbolig. Fasaneriet blev nedlagt i 1724, og kort tid efter bliver Fasangaarden moderniseret af hofbygmester Lauritz de Thurah. Bernstorff overtager i 1752 Fasanhaven og Fasangaarden samt et stykke af Jægersborgs hovmarker. I begyndelsen nøjes Bernstorff med Fasangaarden, men i 1759 påbegynder man byggeriet af det nuværende Bernstorff Slot.

Bernstorff Slot • Jægersborg Allé 93 • 2820 Gentofte