Boltinggaard Gods bryllup

Boltinggaard Gods bryllup – Boltinggaard byder på smukke rekreative områder, skove og søer. Den omkringliggende park er et fantastisk sted til en gåtur og er med til at skabe den perfekte atmosfære omkring jeres arrangement. Ved særlige anledninger i forbindelse med leje af Vores lokaler ,kan vi også arrangere overnatning i Vores helt nyistandsatte gæsteværelser med tilhørende badeværelser.

Boltinggaard Gods bryllup

Boltinggaard

På Boltinggaard vil I opleve, at godsets sjæl og charme vil give jeres arrangement et helt særligt islæt. De indbydende lokaler vil sammen med de ydre rammer og den gamle park, give deltagerne en oplevelse af noget ganske unikt. Vi byder på smukke rekreative områder, skove og søer. Den omkringliggende park er et fantastisk sted til en gåtur og er med til at skabe den perfekte atmosfære omkring jeres arrangement. Vi kan tilbyde alt indenfor moderne faciliteter, kvalitet og rummelige forhold i vores nye møde- og selskabslokaler. På Boltinggaard har vi plads til, at der kan inviteres op til 130 deltagere og i samarbejde med lokale kræfter kan vi opfylde netop de behov og ønsker som I måtte have.

Se flere bryllupsbilleder fra Ringe her.

Bryllupsfotograf Ringe

Bryllupsfotografering ved Boltinggaard Gods

Bryllupsfotografering ved Boltinggaard Gods bryllup der ligger tæt på Ringe by er helt unikt. Her kan man simpelthen lave de smukkeste bryllupsbilleder. Naturen er smuk og romantisk og skøn på alle årstider. Boltinggaard Gods har masser af flotte store gamle træer og der er også selve godset, man kan bruge, som spændende lokation til de kreative bryllupsportrætfotos af de forskellige brudepar.

Lidt historie

Boltinggaard nævnedes første gang i 1570 i en jordebog af Ringes præst Niels Adamsen. Siden har godset været igennem en omskiftelig historie. Boltinggaard Gods omfatter i dag 550 hektar fordelt rundt på tre ejendomme (Boltinggaard samt Egneborg og Vejle Hovedgård). Boltinggaard gods er omkranset af en stor og gammel park, som indbyder til hyggelige gåture og smukke oplevelser. I haven findes fx. gamle frugttræer samt spændende blomstrende træer, og haven har efter sigende en af Danmarks største kvæder.

Læs også om en fotograf i Odense her.

Boltinggaard Gods – Kokskovvej 28 – 5750 Ringe