Book en fotograf til jeres Borgerlig vielse eller rådhus bryllup

Book en fotograf til jeres Borgerlig vielse eller rådhus bryllup. Skal i holde borgerligt bryllup og borgerlig vies, så kontakt fotograf forevigt.dk og få et godt tilbud på en fotoreportage ved jeres vielse og efterfølgende portrætter. Da en bryllupsfotograf altid har mest travlt på lørdage, og borgerlige vielser ofte ligger på andre dage, kan fotograferne give jer et godt tilbud på en fotografering af jeres borgerlige vielse.

Fotograf Forevigt.dk kører i hele Danmark

Fotograf Forevigt.dk kører i hele Danmark, som fotograf til borgerlige bryllupper og borgerlige vielser. Hvorfor lade den lokale fotograf komme rendende hvis i kan få en af danmarks bedste portrætfotografer til bryllupper og borgerlige ægteskaber i Danmark lige til døren hele året rundt?

Flotte billeder med flot teknik – billeder i kan være bekendte at vise frem. Fotograf forevigt.dk din fotograf i Danmark til borgerlig vielse og rådhus bryllupper.

Bryllupsfotograf forevigt.dk – Fordi dit liv ikke kan gøres om

Se vores flotte gallerier

En vielse på rådhuset er et bryllup som foretages uden en religiøs ceremoni, typisk er disse vielser udført af en borgmester eller anden embedsmand på et rådhus. I Danmark har man fra 1851 kunnet blive borgerligt viet.

Den borgerlige vielse

Der kan være mange årsager til, at I vælger at blive borgerligt viet. Og selvom vielsen i de fleste tilfælde er overstået på ti minutter, kan det sagtens være en romantisk begivenhed.

Som udgangspunkt foregår en borgerlig vielse på rådhuset, men ønsker I et lidt anderledes set-up for jeres bryllup, kan borgmesteren eller giftefogeden også give tilladelse til, at vielsen foregår i eksempelvis en have, skov eller på et slot.