Broholm Slot bryllup

Broholm Slot bryllup

Broholm Slot bryllup – På Broholm Slot gør de jeres drøm til virkelighed. Lad dem danne rammen om den mest fantastiske, romantiske og eventyrlige bryllupsfest, som I og jeres gæster aldrig vil glemme. Broholms topprofessionelle personale står klar til at give jer jeres livs oplevelse helt ud over det sædvanlige. Et bryllup på Broholm Slot begynder med at brudeparret besøger os god tid i forvejen, så vi i ro og mag kan sammensætte individuelle ønsker til menu, underholdning, borddækning m.m. Broholm Slot har egen restaurant med eget tilknyttede køkken, hvor der sammensættes menuer af fortrinsvis lokale råvarer efter sæson.
Broholm Slot bryllup

Bryllupsbilleder ved Broholm Slot

Med en lokation, som Broholm Slot er, der selvfølgelig masser af gode steder, hvor man kan lave de officielle og kreative bryllupsbilleder af det flotte brudepar. Broholm Slot har masser af smuk natur omkring sig. Man kan også bruge selve slottet både udenfor og indenfor, til at lave en masse sjove og anerledes bryllupsbilleder. Broholm slot ligger mellem Nyborg og Svendborg på Fyn.

Se flere bryllupsbilleder ved Svendborg her.

Broholm Slot

Historien om Broholm Slot

Broholm er en gammel sædegård, som nævnes første gang i 1326. Gården ligger på Sydøstfyn i Gudme Sogn, Gudme Herred, Svendborg Kommune. Hovedbygningen er opført i 1642, om- og tilbygget i 1839, 1856, 1895 og 1905. Omkring besættelsen blev godset kendt for Broholmmødet, der blev ledet af Jørgen Sehested, Frits Clausen og Axel Hartel, og fandt sted på Broholm den 14.-15. august 1940. Det var et møde i den såkaldte fællesfront mellem Landbrugernes Sammenslutning/Bondepartiet, Det nationale genrejsningsparti og DNSAP og besættelsesmagten. Der er nu hotel i hovedbygningen på Broholm. Broholm Gods er på 608 hektar.

På Broholm findes også Niels Frederik Bernhard Sehesteds oldssagssamling, udstillet i en bjælkehytte opført til formålet i 1879. Ansvaret for samlingen blev i 1999 overdraget til Svendborg Museum. Hunderacen Broholmer har navn efter gården.

Broholm Slot – Broholmsvej 32 – 5884 Gudme