Ansgar Kirke Aalborg

Bryllup Aalborg – Så kom turen til nordjyllands hovedstad Aalborg er fyldt med gode muligheder for et hyggeligt bryllup hvor i kan fejre jeres store dag. Vi startede med vielse i Ansgar Kirke lige overfor det hyggelige Hotel Hvidehus. Vi var med til at fotografere brudeparret under vielsen, og efter vielsen lavede vi stemningsbilleder ude foran Ansgar Kirken. (bryllup Aalborg).

Læs mere om bryllupsfotografering i Nordjylland her.

På toppen af Hotel Hvidehus
På toppen af Hotel Hvidehus

Hotel Hvidehus

Efter vielsen var, der bryllupsreception på det flotte Hotel Hvidehus i Aalborg. Brudeparret skærer bryllupskagen for og serverer dejlig kold champagne for bryllupsgæsterne. Efter receptionen tager vi brudeparret med ud omkring Hotel Hvidehus i parken og fotograferer brudeparret i de smukke omgiveleser omkring hotellet.

Hotel Hvide Hus har siden 1969 været et velkendt vartegn for Aalborg både arkitektonisk og som ét af provinsens fremmeste hoteller. Hotellet er nabo til Aalborg Kongres og Kultur Center (Hvor der holdes bryllupsmesse). Så det er både historiske og smukke rammer man her fotograferer brudeparret i.

Efter bryllupsbillederne var taget, var vi med til selve festen på hotel Hvidehus. Et skønt bryllup Aalborg. Din bryllupsfotograf Aalborg.

Læs mere om bryllupsfotografering i Aalborg her.