Sankt Pauls Kirke Aarhus

Bryllup Aarhus – Så kom turen til smilets by Aarhus der er fyldt med gode lokationer for et hyggeligt bryllup hvor i kan fejre jeres store dag. Vi startede med vielse i Sankt Pauls Kirke. Sankt Pauls Kirke er en kirke i Aarhus-bydelen Frederiksbjerg på Skt. Pauls Kirkeplads. Vi var med til at fotografere brud og brudgom under vielsen, og efter vielsen lavede vi stemningsbilleder ude foran Sankt Pauls Kirken. (bryllup Aarhus).

Læs mere om fotografering i Østjylland.

Selskabslokaler Jylland

Restaurant SalonSalon

Efter vielsen var, der bryllupsreception på det hyggelige SalonSalon. Deres bryllupslokaler ligger helt ned til vandet og man har mulighed for at få frisk luft og gå en tur på Kaløvig Lystbådehavn, som ligger lidt uden for Århus. På restaurant SalonSalon skærer brudeparret bryllupskagen for og serverer dejlig kold champagne for bryllupsgæsterne. Efter receptionen tager vi brudeparret med ud omkring Restaurant SalonSalon og fotograferer brudeparret i de smukke omgiveleser omkring restauranten.

Restaurant SalonSalon åbnede 2009 i Vestergade i Aarhus, og kørte som restaurant indtil januar 2013. I tiden i Vestergade blev SalonSalon kåret af AOA til årets bedste restaurant i 2012. Nu er SalonSalon flyttet til naturskønne og maritime omgivelser i nye smukke lokaler på Kaløvig Lystbådehavn – med lokaler helt ned til vandet.

Efter bryllupsbillederne var taget, var vi med til selve festen på Restaurant SalonSalon. Et skønt bryllup Aarhus. Din bryllupsfotograf Aarhus.

Læs mere om bryllupsfotografering i Aarhus her.

drømmebryllup i Århus

drømmebryllup i Århus

Hold dit drømmebryllup i Århus. I rustikke rum hvor alt er muligt. Stedet inspirerer, guider og sørger for at skabe et uforglemmeligt bryllup for dig. Skræddersyet bryllup. Professionel rådgivning. Planlægning og opløsning. Book en bryllupsfotograf, der passer til opgaven.

Med mange bryllupper i Århus efterhånden ved vi, hvad det betyder at være bryllupsfotograf, og vi ved, hvilke billeder der skal skydes i kassen,. Jeg ved meget godt, at denne fest er uforglemmelig for bruden og brudgommen samt gæsterne. Vi jobber altid som fluerne på væggen ved bryllupper i Århus.