Bryllup Faaborg

Vielse i Faaborg på Fyn

Vi startede med fotografering ved Faaborg Kirke (Helligåndskirken) i Faaborg på Fyn. Faaborg ligger idyllisk mellem bakker, og i farvandet ud for ligger de mange småøer i det Fynske Øhav. Vi startede med at fotografere gommen, der tog imod de mange bryllupsgæster ved Faaborg Kirken. Lidt i hel, ankom bruden i en super flot Rolls Royce. Efter vielsen, lavede vi stemningsbilleder udenfor kirken, både af lykønskningen og riskast.

Faaborg Kirke

Hvedholm Slot bryllup

Efter vielsen i Faaborg kirke gik turen til det romantiske Hvedholm Slot. Da vi ankom til Hvedholm slot var slottet klar med champagne og bryllupskage, som blev skåret for at brudeparret. Efter bryllupsreceptionen, gik vi ud i slotshaven og lavede de officielle bryllupsbilleder. På Hvedholm slot, er der mange muligheder for at lave flotte og kreative bryllupsfoto, både udenfor og indenfor ved slottet.

Lidt historie om Hvedholm Slot …. Hvedholm Slotshotel ligger i udkanten af Faaborg med udsigt over Øhavet syd for Fyn. Slottet  stammer fra 1587, men fik sit nuværende udseende ved ombygning i 1880 af lensgreve Bille Brahe Selby. Det indeholder smukke sale, restaurant og en spændende vinkælder.

Selve slottet indeholder 46 himmelsengsværelser og suiter. Hertil 17 værelser i bygninger i parken, hvoraf Æblehuset – en luksuøs udstyret suite – er godt gemt. I alt kan der redes op til 160 gæster.

slotsbryllup HvedholmHvedholm slot bryllupsfotobryllup faaborg

Hvedholm slot bryllupHvedholm Slotbryllupsbilleder Faaborg Hvedholmfotograf bryllup Fynbryllupsfotograf FynFyn bryllup