Bryllup Fyn

Tullebølle Kirke Tranekær

Denne gang gik turen til det hyggelige Tranekær på Fyn, hvor en masse gode lokationer for et hyggeligt bryllup er at forefinde. Vi tog billeder, først vielse i Tullebølle Kirke. Tullebølle Kirke, Tullebølle Kirke er opført i 1200-tallet og består af kor og skib i romansk stil samt senere tårn og våbenhus. Vi var med til at fotografere brud og brudgom under vielsen, og efter vielsen lavede vi stemningsbilleder ude foran Tullebølle Kirke. (bryllup Fyn).

Tullebølle Kirke Horsens

Bagenbjerg Mølle

Skal I holde en af livets største fester, så er bryllup på Fyn et godt valg.

Efter vielsen var, der bryllupsreception udenfor Bagenbjerg Mølle i Tranekær. Bagenbjerg Mølle ligger med godt lys og romantisk i atmosfære. På Bagenbjerg Mølle skærer brudeparret bryllupskagen for og sørger for kold champagne for bryllupsgæsterne. Efter receptionen tager fotografen brudeparret med ud omkring Bagenbjerg Mølle og fotograferer de officielle bryllupsbilleder de smukke omgiveleser ved Tranekær naturen.

Bagenbjerg Mølle på sin bakke med en fremragende udsigt over det omkringliggende landskab.

Bagenbjerg MølleBagenbjerg Mølle

Tranekær Slotskro

Efter bryllupsbillederne var taget, var vi med til selve festen på Tranekær Slotskro. Tranekær Slotskro sælges i 1953 fra godset og ejes idag af Monique Rehberg som har gennemført en nænsom ombygning. Den gamle ridestald tjener i dag som gæstehus med smukke og stemningsfuldt indrettede værelser. Et bryllup på Tranekær Slotskro er altid en skøn oplevelse (bryllup Fyn). Din bryllupsfotograf Fyn.

Læs mere om bryllupsfotografering på Fyn her.

Tranekær slotskroTranekær Slotskro bryllupBRYLLUP PÅ Tranekær Slotskro