Botanisk Have København

Bryllup i Botanisk Have – I København ligger den skønne unikke Botaniske Have. Haven er et levende museum og rummer en af Danmarks største samlinger af flotte planter. Botanisk have i København lagde rammer til nogle fantastiske og kreative bryllupsbilleder. Det var fornøjelsen af at være bryllupsfotograf for brudeparret, som havde valgt at blive gift i haven. Vielsen foregik på perronen lige ved Palmehuset.

Botanisk have lagde også grund, bryllupsreception, hvor, der blev skåret bryllupsgave og taget billeder af bryllupsgæsterne. Herefter tog vi en tur rundt i hele Botanisk have for at lave parrets bryllupsportrætter. Botanisk Have er ikke mindre end fantastisk til at lave smukke og romantiske bryllupsportrætter i. (Bryllup i Botanisk Have)

Læs mere om bryllupsfotografering omkring København her.

Botanisk Have København
Bryllup i Botanisk Have1
Bryllup i Botanisk Have2
Bryllup i Botanisk Have3
Bryllup i Botanisk Have4
Bryllup i Botanisk Have5
Bryllup i Botanisk Have6
Bryllup i Botanisk Have7
Bryllup i Botanisk Have8
Bryllup i Botanisk Have9
Bryllup i Botanisk Have10

Bryllupsbilleder i Botanisk Have i København

Botanisk Have i København er sammen med Geologisk Museum og Zoologisk Museum en del af Statens Naturhistoriske Museum, der blev stiftet i 2004. 

Botanisk Have er et levende museum med Danmarks største samling af levende planter. Haven huser også den eneste genbank for vilde planter samt et af verdens største herbarier, dvs. pressede og præserverede planter og svampe fra hele kloden.

Botanisk Have blev første gang anlagt af Christian d. 4. i 1600-tallet. Haven har i tidens løb haft fire forskellige adresser og dengang i 1600-tallet lå den ved det, der i dag hedder Krystalgade.

I 1871-1874 blev haven flyttet til dens nuværende adresse på Københavns voldterræn efter det tidligere fæstningsanlæg var blevet sløjfet. Landskabsgartneren H.A. Flindt udarbejdede planerne for havens romantiske anlæg. Det imponerende Palmehus har det berømte Crystal Palace som forbillede og blev opført med Carlsberg-brygger I.C. Jacobsen som en af drivkræfterne.

Botanisk Have er en del af Statens Naturhistoriske Museum, som hører under Københavns Universitet.

Botanisk Have, Statens Naturhistoriske Museum, Københavns Universitet, Gothersgade 128, 1123 København K

Læs også: