Bryllup i Nordsjælland

Bryllupsfoto ved Græsted

Bryllup i Nordsjælland – Esbønderup Kirke ved Græsted beliggende i Nordsjælland. Dagen startede med fotografering ved brudens forberedelse i deres hjem udenfor Græsted. Derefter gik turen til Esbønderup Kirke, hvor bryllupsgæsterne ankom til kirken. Vi fangede også gommen, der venter på sin brud i kirken. Udenfor kirken ankommer bruden i en flot gammel vetaranbil, herefter fotograferede vi selve vielsen. Efter ægteskabets indgåelse lavede vi stemningsbilleder udenfor Esbønderup Kirke med både lykønskning og riskast etc.

Læs mere om bryllupsfotografering i Nordsjælland her.

Esbønderup KirkeBryllup NordsjællandBryllupsfoto ved Græsted

Kolle Kolle bryllup

Kolle Kolle bryllup, det hyggelige Konferencecentret KolleKolle i Hareskovby. Her valgte brudeparret at holde deres bryllup. Et Kolle Kolle bryllup er en garanti for en hyggelig bryllupsdag, med masser af god mad og flotte bryllupsbilleder. Vi var med fra forberedelsen om morgenen til brudevalsen blev danset om natten, og derfor selvfølgelig også med under bryllupsreceptionen. Vi fangede også alle indslag og taler, samt selvfølgelig brudevalsen ved Kolle Kolle brylluppet.

Lidt historie om Kolle Kolle …  1839 blev bebyggelsen ”KolleKolle” til én gård – måske den med den smukkeste beliggenhed i Nordsjælland. Markerne omkranses også i dag til alle sider af skovene – dengang uden motorvejen – og slugten ned mod Furesøen åbner for udsigten til skovklædte bakker og næs omkring Holte og Birkerød.

Kolle Kolle bryllupbryllup på Kolle KolleBryllup VærløseBryllup NordsjællandBryllupsfotograf Kolle Kollefotograf Kolle KolleBryllupsfoto Kolle Kolle
Bryllupsfotograf NordsjællandBryllupsfotografering Sjælland