Vielse i Odense Domkirke

Bryllup i Odense. Brudeparret Lasse og Kristine blev viet i den smukke Odense domkirke på en smuk september dag. Brudeparret fik lavet en bryllupspakke B. Vi fulgte dem fra en halv time før vielsen til de gik til bords ved bryllupsfesten, der blev afholdt i Kerteminde på Sortekilde.

Bryllupsbillederne ved forevigt.dk er altid et mix mellem de rå og moderne bryllupsfotos, og de mere klassisk romantiske, så vi sikrer os at brudepar får så bred en billedserie, som muligt.

Er i også på jagt efter en bryllupsfotograf i Odense? Så læs mere her.

bryllupsfoto-01bryllup fyn overnatning bryllupsfoto-02 bryllupsfoto-22 bryllupsfoto-27 bryllupsfoto-32 bryllupsfoto-39 bryllupsfoto-45 bryllupsfoto-48 bryllupsfoto-49 bryllupsfoto-54 bryllupsfoto-67 bryllupsfoto-74 bryllupsfoto-83 bryllupsfoto-94 bryllupsfoto-103 bryllupsfoto-114 bryllupsfoto-157 holde bryllup på fyn bryllupsfoto-166 bryllupsfoto-177

Odense er Danmarks tredjestørste og Fyns største by med 173.814 indbyggere. Byen ligger ved Odense Å, cirka 3 kilometer syd for Odense Fjord. Odense er stiftsby og var indtil 2006 amtssæde for Fyns Amt og før det Odense Amt. Selv om Odense ikke er hjemby for administrationen i Region Syddanmark, er byen den suverænt største i regionen. Odense har Danmarks næststørste hospital – efter Rigshospitalet – Odense Universitetshospital. Bryllup i Odense.

Bryllup i Odense

På Restaurant Knudsens Gaard har vi lange og stolte traditioner for at afholde bryllupsfester. Lykkesholm er kun blevet smukkere med årene og med moderne konference- faciliteter. Skovkanten tilbyder stemningsfulde mødelokaler og selvskabslokaler i Odense på Fyn til private og erhverv. Traditionsrig restaurant ved Odense havn. Vi tilbyder alle slags … ”Vi holdt vores brylluppå Restaurant Næsbyhoved Skov