Bryllupsfotograf Jylland omkring Kolding

Bryllup Jylland – Så kom turen til det smukke Jylland. Et bryllup i Jylland er ofte et bryllup i naturlige omgivelser. Denne gang havnede vi i Kolding med vielse i Sankt Nicolai kirke i hjertet af Kolding by. Vi fotograferede brylluppet omkring Sankt Nicolai kirke, både før, under og efter vielsen. Vi lavede stemningsbilleder af det smukke brudepar og deres bryllupsgæster. Bryllupsbilleder i Kolding.

Har i styr på bryllupstraditionerne?

Sankt Nicolai kirke kolding
Sankt Nicolai kirke10
Sankt Nicolai kirke23

Hotel Kolding Fjord

Efter vielsen i Kolding centrum, gik turen så til det smukke Hotel Kolding Fjord, der ligger med sin super smukke udsigt lige ned til vandet. Hotel Kolding Fjord har masser af smukke steder hvor man kan lave super flotte bryllupsbilleder, både på selve Hotel Kolding Fjord og i naturen omkring hotellet. Vi var med hele dagen, fra vielse til brudevals. Vi fotograferede også omkring receptionen og skæring af bryllupskagen etc. Vi har herunder lagt et lille udpluk af brudeparrets store dag på Hotel Kolding Fjord.

Hotel Koldingfjord er et hotel og konferencecenter, beliggende på nordsiden af Kolding Fjord ved Kolding. Det blev oprindeligt opført som et julemærkesanatorium i starten 1900-tallet, men blev senere solgt og de nye ejere istandsatte bygningerne og indrettede et hotel, der blev indviet i 1990.

Hotel Kolding Fjord3
Hotel Kolding Fjord4
Hotel Kolding Fjord5
Hotel Kolding Fjord6
Hotel Kolding Fjord7
Hotel Kolding Fjord8
Hotel Kolding Fjord9
Hotel Kolding Fjord10
bryllup jylland

Brug for en fotograf til bryllup Jylland

Skal du giftes et sted i Jylland? Er det så ikke klogt at vælge en fotograf til bryllup Jylland, der faktisk ved hvad han gør og kan? Det sikrer jer nogle flotte og anerledes bryllupsbilleder med masser af personlighed og kant. Bryllupsfotos kræver en del af både fotografen og brudeparret. Det er vigtigt der er en god stemning og ikke mindst en lyst til at få lavet nogle flotte billeder. Vælger enten bruden eller gommen at møde op med en “jeg gider ikke” attitude, så vil billederne også bære præg af dette når i modtager dem efter brylluppet.