Vielse i Hornbæk kirke

Bryllup Nordsjælland – Hornbæk kirke ja, i Hornbæk i Nordsjælland. Her startede vi med at fotografere det søde brudepar ved bryllupsgæsterne, der ankom til Hornbæk kirken. Gommen, der venter på sin brud i kirken. Brudens ankomst i den fine gamle sportsvogn, og selvfølgelig selve vielsen. Efter vielsen lavede vi stemningsbilleder udenfor Hornbæk kirke med både lykønskning og riskast etc. (bryllup nordsjælland)

Læs mere om bryllupsfotografering på Nordsjælland her.

Bryllup Nordsjælland

Sauntehus Slotshotel bryllup

Sauntehus Slotshotel har til huse i Hornbæk i Nordsjælland – Salene på slottet er skabt til de romantiske bryllupper. Brudeparret ankommer i karet ad flagallé til den røde løber foran hoveddøren, hvor bryllupsgæsterne bydes velkommen med champagne. Her valgte brudeparret at holde deres bryllup. Et Sauntehus Slotshotel bryllup er en garanti for en hyggelig bryllupsdag, med masser af god mad, god service og flotte bryllupsfotos. Vi var med fra Vielse til brudevals, og derfor selvfølgelig også med under bryllupsreceptionen, hvor der blev skåret bryllupskage. Vi lavede stemningsbilleder af alle taler og indslag, samt brudevalsen selvfølgelig. (velkommen til Sauntehus Slotshotel bryllup)

Bryllup Vestsjælland

Lidt historie om Sauntehus SlotshotelSauntehus Slotshotel ligger i Nordsjælland, en halv times kørsel fra København. Her plantedes Hornbæk plantage tilbage i 1793 for at hindre sandflugt i at begrave Helsingør.

I 1981 købte Statsanstalten for Livsforsikring hovedbygning og park, og det blev ombygget til kursusejendom for kommende generationer af statsansatte. I 1996 blev det sat til salg, men ingen ville købe det. Først efter tre år blev slottet solgt til Danske Slotshoteller. (bryllup nordsjælland)

Bryllupsfest i Gentofte