Agedrup Kirke ved Odense

Bryllup på Fyn – Denne gang gik turen til det hyggelige Agedrup på Fyn, hvor en masse gode lokationer for et hyggeligt bryllup eksisterer. Vi fotograferede først vielse i Agedrup Kirke. Agedrup Kirke. Agedrup Kirke ligger i landsbyen Agedrup tæt på Bullerup mellem Odense og Munkebo på Fyn. Vi var med til at fotografere brud og brudgom under vielsen, og efter vielsen lavede vi stemningsbilleder ude foran Agedrup Kirke. (bryllup Fyn).

Se billeder Ry bryllupper

Bryllupsportrætter af brudeparret i Roskilde

Bryllup på Sortebro kro Odense

Skal I holde en af livets største fester, er Sortebro kro Odense et rigtigt godt valg

Efter vielsen var, der bryllupsreception på det romantiske Sortebro kro ved Odense. Deres bryllupslokaler ligger med godt lys og romantisk i atmosfære. På Sortebro kro skærer brudeparret bryllupskagen for og sørger for kold champagne for bryllupsgæsterne. Efter receptionen tager fotografen brudeparret med ud omkring Sortebro kro og fotograferer de officielle bryllupsbilleder de smukke omgivelser ved Odense naturen.

Kreativ bryllupsfotografi i Aabenraa

Restaurant Vestermølle bryllupper

I Sortebro kro Odense hersker respekten for råvaren. Køkkenchefen og hans dygtige stab handler gerne hos lokale producenter for at gøre vejen fra jord til bord så kort som muligt, men det vigtigste kriterium er, at råvarerne er af højeste kvalitet året rundt.

Efter bryllupsbillederne var taget, var vi med til selve festen på Sortebro kro. Et skønt bryllup Horsens. Din bryllupsfotograf Fyn.

Bryllupsfotografering på Fyn? Læs mere her.