+4542679011 info@forevigt.dk

Rødding kirke bryllup

Bryllup Rødding og Vejen – Bryllupsdagen startede med vielsen ved Rødding kirke der ligger i Rødding (sjovt nok) i Sydjylland. Her lavede vi stemningsbilleder ved kirken , hvor gommen venter, bryllupsgæsterne ankommer og hilser på gommen. De mange smukke detaljer i Rødding kirke og selvfølgelig selve vielsen. Brudens ankomst, den efterfølgende lykønskning udenfor Kirken og riskast etc.

Læs mere om bryllup fotografering i hele Danmark her.

Bryllup Rødding - Rødding kirke

Hotel Skibelund Krat bryllup

Hotel Skibelund Krat ved Vejen så dagens lys i 1869 hvor der blev dannet et aktieselskab af borgere fra begge sider af grænsen med formålet at købe Skibelund Krat. Der blev opkøbt 20 tønder land. Skibelund Krat var oprindeligt lynghede, men i 1870 begyndte man at plante med rødgran og fyr. Fra krattet var der fri udsigt over Kongeådalen og det tabte land. Et unikt sted i hyggelige rammer hvor man roligt kan holde sit bryllup i Bryllup Rødding og Vejen.

Smukke omgivelser i naturen, og et personale, der altid tager godt imod både brudepar og bryllupsgæster. På Hotel Skibelund Krat var vi med til at fotografere først bryllupsreceptionen, hvor brudeparret skærer bryllupskagen for. Derefter lavede vi de officielle bryllupsbilleder omkring det romantiske Hotel Skibelund Krat. Et bryllup på Hotel Skibelund Krat, er uden tvivl en hyggelig og dejlig oplevelse. (Bryllup Rødding og Vejen)

foto-1Hotel Skibelund Krat bryllupbryllup vejenbryllup Rødding

 

 

https://forevigt.dk/50-spoergsmaal-til-din-bryllupsfotograf/