Bryllupsfotograf på Sjælland ved Roskilde

Bryllup Roskilde – Vi startede med vielse i Skt. Laurentii Kirke i Roskilde. Her lavede vi stemningsbilleder ved kirken. Gommen, der hilser på bryllupsgæsterne, den smukke pyntede kirke, brudens ankomst og selvfølgelig selve vielsen. Efter vielsen var overstået, lavede vi lykønskningsbilleder og riskast billeder udenfor Skt. Laurentii Kirken. Efter denne seance gik turen mod Herthadalen.

Læs mere om fotografering på Sjælland

Skt. Laurentii Kirke Skt. Laurentii Kirke2

Herthadalen bryllup

Efter vielsen i kirken, ankom vi til Herthadalen, hvor der var reception. Brudeparret skar bryllupskage og serverde kaffe og champagne for de mange flotte bryllupsgæster. Efter receptionen, gik vi ud omkring Herthadalen ved Roskilde og lavede de flotte og kreative bryllupsbilleder. Efter billederne var i kassen, startede bryllupsfesten. Vi lavede stemningsbilleder af taler, indslag, maden, opdækningen, gæsterne der hygger, brudeparret, der stråler og selvfølgelig brudevalsen lige før kl. 24.

Lidt info om Herthadalen ….  Et bryllup på Sjælland, så er Herthadalen det unikke sted til det. Herthadalen har flotte, romantiske lokaler til bryllupsfest tæt på Roskilde. (Bryllup Roskilde)Restaurant Håndværkeren i Roskilde centrum, du kan holde bryllup, reception, konfirmation, fødselsdag, julefrokost eller jubilæum. Fest- og Selskabslokale

Et bryllup er en helt særlig fest

Et bryllup er en helt særlig fest, og på grund af vores romantiske og idylliske bryllupslokaler på Sjælland er Herthadalen oplagt til en bryllupsfest.

Herthadalen har flere forskellige lokaler til bryllup, som alle emmer af romantik og fest. Vores lokaler i Herthadalen til bryllup er Hovedhuset, Pavillonen, Lillestuen, Pejsestuen samt Familiesalen og Slotsladen på Ledreborg Slot. Du kan læse mere om vores bryllupslokaler på Sjælland. (Bryllup Roskilde)

Herthadalen bryllupsfotoRoskilde bryllupHerthadalen bryllupHerthadalen bryllup2Herthadalen bryllup4
bryllup SjællandBryllup Roskilde - Vi startede med vielse i Skt. Laurentii Kirke i Roskilde. Her lavede vi stemningsbilleder ved kirken. Gommen, der hilser på bryllupsgæsterne, den smukke pyntede kirke, brudens ankomst og selvfølgelig selve vielsen. Efter vielsen var overstået, lavede vi lykønskningsbilleder og riskast.