Gråsten Slotskirke bryllup

Bryllup Sønderjylland – Vi startede ved vielsen omkring Gråsten slotskirke ved Gråsten i Sønderjylland. Her fotograferede vi alt omkring gommen, der venter i slotskirken, bryllupsgæster der ankommer og hilser på gommen. De mange smukke detaljer i Gråsten slotskirke og selvfølgelig selve vielsen. Brudens ankomst, den efterfølgende lykønskning udenfor Kirken og riskast etc.

Læs mere om bryllup fotografering i hele Danmark her.

graasten slotskirke
gråsten slotskirke - Bryllup Sønderjylland

Ballebro færgekro bryllup (Bryllup Sønderjylland)

Ballebro Færgekro. Et af Danmarks Dejligste Badehoteller. I Ballebro ligger Ballebro Færgekro der blev opført i 1729 som en gård ved færgelejet Ballebro. Fantastisk hyggelige rammer at holde bryllup i. Smukke omgivelser lige ud til vandet, og et personale, der altid tager godt imod både brudepar og bryllupsgæster. På Ballebro Færgekro var vi med til at fotografere først bryllupsreceptionen, hvor brudeparret skærer bryllupskagen for. Derefter lavede vi de officielle bryllupsbilleder omkring det romantiske Ballebro Færgekro. Et bryllup på Ballebro Færgekro, er uden tvivl en hyggelig og dejlig oplevelse. Og brudeparret hyggede sig enormt. Tak til alle for en dejlig dag.

bryllup Ballebro Færgekro
Ballebro Færgekro
ved Ballebro Færgekro bryllup

Så skulle I overveje Den Gamle Grænsekro, som ligger i smukke og landlige omgivelser. Vi råder over forskellige festsale, som danner en perfekt ramme om et romantisk bryllup. Hold dit bryllup på Benniksgaard Hotel. Drømmer I om en bryllupsfest i smukke, landlige omgivelser omgivet af mark og strand.