Bryllupsfotograf Værløse

Som bryllupsfotograf havde jeg den fornøjelse at dække et bryllup i Værløse, en charmerende lille by i Nordsjælland med omkring 1000 indbyggere, beliggende i Furesø Kommune.

Vielsen fandt sted i Værløse Kirke, en moderne kirke fra starten af 1970’erne. Det var en vidunderlig dag at fange øjeblikke for det smukke brudepar.

Bryllupsfotograf Værløse

Dagen var fyldt med aktiviteter, startende ved Værløse Kirke. Her tog vi nogle familieportrætter og deltog i en bryllupsreception, hvor der blandt andet blev skåret i bryllupskagen.

Læs også om bryllupsfotograf i Holbæk.

Efter de første portrætserier fortsatte vi til Søndersø i Værløse. Det var her, vi tog de sidste bryllupsportrætter, der perfekt indfangede essensen af denne specielle dag i Værløse.

Fotograf bryllup Værløse

Restaurant Marina Furesøbad

Efter portræt sessionen gik turen videre til Restaurant Marina Furesøbad hvor den fantastiske bryllupsfest blev holdt. Her fotograferede vi brudeparrets gæster, den smukke stemning og en masse stemningsbilleder. 

Læs mere om fotografering på Sjælland her.

Restaurant Marina ligger smukt ved vandet og vi fotograferede en masse spændende bryllupsfoto omkring Restaurant Marina.

Magiske havebryllupper på Sjælland

Restaurant Marina Furesøbad har en spændende historie, der begynder i 1974. Dengang blev restauranten skabt som et hyggeligt samlingspunkt for besøgende i Furesøbad og de omkringliggende skove.

Målet var at tilbyde en varm velkomst med lækker kaffe og mad. Nu stræber vi efter at genoplive denne oprindelige vision og åbne vores døre for alle i lokalområdet, så de kan nyde vores gæstfrihed. (Bryllup Værløse)

Restaurant Marina Furesøbad

Fotograf bryllup Værløse

Fotograf i Værløse tager billeder som portrætter, børne, bryllupsfoto, konfirmation, dåbs, erhvervsfotografering og boudoirfotos. 

Vores fotografiske billedestil er ren, organisk og skandinavisk med vægt på det naturlige, autentiske og ikke mindst de indre værdier.

Vores mål er at skabe tidløse billeder, der emmer af kærlighed, nærvær og ømhed.