Sct. Nicolai kirke Vejle

Så landede vi igen ved et Bryllup ved Vejle. En smuk Maj dag med skiftende vejr, der startede med regn , men endte med et smukkeste solskin og et pragtfuld brudepar. En vielse i Sct. Nicolai Kirke i Vejle. Vi var med før, under og efter vielsen i Sct. Nicolai Kirke. Vi lavede stemningsbilleder af de mange bryllupsgæster, gommen der venter ved alteret, bruden der ankom i limousine, og selve vielsen hvor præsten fortalte om det søde brudepar.

Se flere billeder her

Tirsbæk Slot bryllup og Restaurant Slotsstalden

Ikke langt fra Vejle på nordsiden af den smukke Vejle Fjord ligger Tirsbæk Slot ganske tæt på stranden. Tirsbæk Slots historie går 600 år tilbage til slægten Dyre, der dengang havde sæde på slottet. Man mener endog at kunne datere slottet til 1200 tallet. Ved siden at Tirsbæk slot ligger Restaurant Slotsstalden, Restaurant Slotsstalden har til huse i de gamle avlsbygninger ”kostalden” og ”kviestalden” på Tirsbæk Slot.

Fotografering af bryllup ved Vejle

Lokalerne er nænsomt restaureret og indrettet til at kunne huse op til 320 personer til fest. Vi var med til bryllup her og vi lavede en heldagsfotografering. Vi er professionel bryllupsfotograf til Bryllup ved Vejle.

Læs mere om bryllupsfotografering omkring Vejle her.

Restaurant Slotsstalden
tirsbæk gods
Restaurant Slotsstalden_NY

Læs mere om bryllup i Vejle