Bryllupsfotograf i Vestjylland

Bryllup Vestjylland – Først var vi med ved vielsen omkring Gl. Sogn Kirke i Ringkøbing i Vestjylland. Hvor vi fotograferede alt omkring gommen, der venter i kirken, bryllupsgæster der ankommer og hilser på gommen. De mange smukke detaljer i kirken og selvfølgelig selve vielsen. Brudens ankomst, den efterfølgende lykønskning udenfor Gl. Sogn Kirke og riskast etc.

Læs mere om bryllup fotografering i hele Danmark her.

Bryllup Vestjylland

Nørre Vosborg bryllup (Bryllup Vestjylland)

Nørre Vosborg er en gammel herregård Nørre Vosborg der ligger i Vestjylland – 20 km. vest for Holstebro. Et kulturelt samlingssted med hotel, restaurant. Perfekte rammer for et hyggeligt og landligt bryllup. Her var vi så med til at fotografere først bryllupsreceptionen, hvor brudeparret skar bryllupskage for. Derefter lavede vi de officielle bryllupsbilleder omkring det romantiske Nørre Vosborg herregård. Et bryllup på Nørre Vosborg, er uden tvivl en hyggelig og dejlig oplevelse. Og brudeparret hyggede sig enormt. Tak til alle for en dejlig dag.

Bryllup i Botanisk Have

Nørre Vosborg, tidligere stavet Wosborg er en herregård syd for Vemb i Vestjylland i Ulfborg Sogn, Ulfborg Herred, Holstebro Kommune

Nørre Vosborg blev grundlagt på det nuværende sted omkring 1575 og omfatter et firefløjet anlæg med tilhørende avlsgård. Hovedgårdens bygninger stammer fra de fire århundreder fra 1500-tallet til 1800-tallet. Til gården hører 216 hektar land. Herregården blev i 2004 erhvervet af ejendomsselskabet Realea A/S og restaureret. Restaureringen blev afsluttet i april 2008. Nørre Vosborg er nu indrettet som hotel og kultursted med herregårds-restaurant og -cafe samt kursus- og festlokaler.

Læs mere om fotografering i Vestjylland her

brudepar nørre vosborg
bryllup foto Nørre Vosborg
bryllupsbilleder ved Ringkøbing
Bryllup Vestjylland