Bryllupsfotograf i Vestjylland

Bryllup Vestjylland – Først var vi med ved vielsen omkring Gl. Sogn Kirke i Ringkøbing i Vestjylland. Hvor vi fotograferede alt omkring gommen, der venter i kirken, bryllupsgæster der ankommer og hilser på gommen.

Læs mere om bryllup fotografering i hele Danmark her.

De mange smukke detaljer i kirken og selvfølgelig selve vielsen. Brudens ankomst, den efterfølgende lykønskning udenfor Gl. Sogn Kirke og riskast etc.

50 Spørgsmål til din bryllupsfotograf

Nørre Vosborg bryllup (Bryllup Vestjylland)

Nørre Vosborg, en ældgammel herregård beliggende i Vestjylland blot 20 km vest for Holstebro, udgør et kulturelt samlingspunkt med hotel og restaurant. Dette maleriske sted danner de perfekte omgivelser for et idyllisk og landligt bryllup.

Vi havde den fornøjelse at fotografere begivenheden, der startede med bryllupsreceptionen, hvor brudeparret skar den smukke bryllupskage.

Bryllup i Botanisk Have

Derefter tog vi de officielle bryllupsbilleder i de romantiske omgivelser omkring Nørre Vosborg herregård.

Et bryllup på Nørre Vosborg er uden tvivl en uforglemmelig og charmerende oplevelse, og brudeparret nød hvert øjeblik. Vi takker alle for en fantastisk dag.

Oplev det idylliske Nørre Vosborg til dit bryllup i Vestjylland. Få uforglemmelige minder foreviget med vores bryllupsfotograf.

Lidt om Nørre Vosborg

Nørre Vosborg blev etableret på sin nuværende placering omkring 1575 og består af et firefløjet kompleks med en tilhørende landbrugsgård. Bygningerne på hovedgården daterer sig fra perioden mellem 1500-tallet og 1800-tallet.

Ejendommen strækker sig over 216 hektar land. I 2004 blev herregården erhvervet af ejendomsselskabet Realea A/S, hvorefter den blev restaureret og renoveret. Renoveringen blev fuldført i april 2008.

Læs mere om fotografering i Vestjylland her

I dag fungerer Nørre Vosborg som et hotel og kulturcenter, med en herregårdsrestaurant og café samt lokaler til kurser og festligheder.