Høng på Vestsjælland

Bryllup Vestsjælland? På en super flot dag omkring Høng på Vestsjælland, var brudeparret klar til at indgå ægteskab i Finderup Kirke. En dejlig dag med masser af glade bryllupsgæster, der ville fejre den store dag for brudeparret.

Læs mere om bryllup på Sjælland her.

Da vielsen var oversået kørte brudeparret afsted i en stor hvid limousine sammen. Vi kørte til bryllupsreceptionen, hvor den stod på bryllupskage og fejring af parret af alle de fremmødte. Efter bryllupskagen var spist og brudeparret fik snakket med gæsterne, kørte vi videre til Studentersøen i Lystskoven omkring Slagelse. Her fotograferede vi nogle fantastiske bryllupsportrætter af parret. Området med den flotte grønne skov og smukke skovsø dannede en smuk ramme om bryllupsbillederne, til glæde for brudeparret. (Bryllup Vestsjælland).

Høng på Vestsjælland

Vilcon Hotel bryllup

Vilcon Hotel bryllup. Selve bryllupsfesten skulle holdes på Vilcon Hotel. Her bød brudeparret til middag fra kl. 18 og der blev fotograferet gæster inden de satte sig til bords. I løbet af aftenen skød vi alle indslag og taler, samt brudevalsen kl. 24. (Bryllup Vestsjælland)

Lidt historie om Vilcon Hotel …. I 1997 brændte udlængerne i familiens slægtsgaard igennem 4 generationer. Ejerne besluttede at genopbygge gården. Vilcon Hotel og Konferencegaard er placeret i smukke landlige omgivelser med udsigt til mark og skov. Konferencegården er opført på en gammel landbrugsejendom og beliggenheden på landet tilfører stedet en masse stemning, hygge, idyl og atmosfære!
Med firestjernet konference- og hotelfaciliteter er det en selvfølge, at indretning, kvalitet og service er i top. Stedets primære formål er afholdelse af konferencer, selskaber og arrangementer for virksomheder, institutioner og privatpersoner. Hertil kommer naturligvis almindelige hotelovernatninger etc.