Brylluppet den største dag

Bryllup !! – Brylluppet er en af livets store fester, som for manges vedkommende foregår i kirken.

Brylluppet i kirken minder i sin opbygning om en gudstjeneste, fordi også er bønner, salmer, bibellæsninger, en vielsestale og velsignelsen.Bryllupstraditionerne er mange, og forventningerne er store. Få overblikket over den store dag her.

  • Hvor stammer bryllupstraditionerne fra?
  • Hvordan forebereder man sig bedst til brylluppet?
  • Hvilken rolle spiller kirken?

Læs også mere om:

Et Bryllup

Et bryllup er ceremonien ved indgåelse af ægteskab. Hovedpersonerne er bruden og brudgommen, og selve indgåelsen af ægteskabet kaldes en vielse. Alt efter trosretning er ceremonierne forskellige, og et bryllup uden religiøst indhold er en borgerlig vielse på et rådhus af en borgmester eller embedsmand.

Bryllupsinvitationer

Jeres bryllupsinvitationer er det første jeres familie og gæster modtager. Det første der sætter gang i “Vi skal til bryllup”. Bryllupsinvitationer kan være forskellige alt efter brudeparrets stil og smag. Her får du nogle gode råd til du skal lave invitationerne til den store dag. Fandt du ikke hvad du leder efter på bryllupsmessen?

Toastmaster

Skal du vælge toastmaster til brylluppet? Hvem kender i der kan indtage denne rolle? Det skal gerne være en med ordet i sin magt og samtidig en, som er organisatorisk anlagt. Det betragtes som en ære at være toastmaster i et selskab og derfor er der som regel mange, der gerne vil tage det erhverv. Men også mange, der frygter rollen, som toastmaster.

Bryllupskort

hvad man skriver i et bryllupskort? Et bryllupskort er noget meget personligt at give 2 mennesker på deres største dag. Lad gerne kortet afspejle hvad i føler for parret og nævn nogle gode ting i har haft sammen. Bryllupskortet er jeres mindre tale til parret. Her kan i få sagt lidt om hvad de betyder for jer.

Kjoler til bryllup

Der findes mange slags kjoler til bryllup. Derfor bør du gøre dig tanker om hvilket tema brudeparret har valgt. Eller hvilke farver du mener passer bedst til din toning og figur. Der findes rigeligt med kjoler til bryllup at vælge imellem.

Bryllup transport

Brudeslør

Er du på udkig efter en smukt og unikt brudeslør? For mange brude er et Brudeslør med til at skabe det fuldendte look, man er ligesom ikke brud før sløret er sat i håret og brudekjolen er på.

Brudevalsen

Brudevalsen er ofte et af de helt store øjeblikke ved jeres bryllup. Derfor bør i øve jer lidt på valsen, inden det går løs. Brudevalsen er en dans, der i Danmark ofte danses i forbindelse med et bryllup. I Danmark er der tradition for at man danser til brudevalsen inden klokken slår 24. 

Bryllupsbilledet i avisen

Bordplan til brylluppet

En bordplan til brylluppet, kan faktisk i nogle kredse give brudepar grå hår. Der er altid mennesker, der går bedre i spænd med hinanden end andre. Derfor er placeringen via en bordplan ret så vigtig, så i sikrer jer i får den bedste bryllupsfest mulig.

Hvilken slags bryllupskage vælger man?

Bryllupsmesse

En Bryllupsmesse i Danmark stinker desværre, da den er ejet af en meget egoistisk og arrogant klovn. Samme ejer af siden bryllup.dk. Hun sætter dem der slikker hende i røven over branchen og derfor er det i ser på bryllupsmessen desværre på INGEN måde det rette billede af bryllupsbranchens leverandører. Læs en artikel om bryllupsmessens indspisthed her.

Underholdning til bryllup

Søger i efter inspiration til underholdning til bryllup? Idag er der masser af mulighed for god underholdning til bryllupper. Der er tryllekunstnere, der er mange forskellige slags musikalske indslag. Nogen får sågar skrevet en sang til bruden. Andre gange synger bruden for sin gom. Er man godt ved muffen kan man hyre en professionel sanger eller sangerinde til at underholde lidt ved brylluppet. 

Bryllupsfotograf søges hvis det er noget for dig.

Sebber kloster

Sebber Kloster er en gammel sædegård, som nævnes første gang i 1268 med navnet Sebbergaard. Gården ligger i Sebber Sogn, Slet Herred, Aalborg Kommune, Region Nordjylland.

Ocean club

København’s svar på Miami-Ibiza i bedste beachclub og lounge stil. Skal du holde firma sommerfest arrangement, Bryllup, Cocktail PARTY så har Ocean Club rammerne.

Denstoredag

Denstoredag eller Den Store Dag er dem der arrangere bryllupsmesser i DK.

Bryllupsmesser

Bryllupsmesser Intet bryllup uden en bryllupsmesse påståes der. Men flere og flere vælger at planlægge deres bryllup med hjælp fra Youtube og internettet! Dem der står bag de BRYLLUPSMESSERNE i Danmark er eftersigende utrolig indspiste og kun for et lille lukket forum af ret så gamle mennesker.

Læs artiklen hvorfor brudepar ikke gider bryllupsmesserne

Bryllupssko

Bryllupssko. Til den store bryllupsdag skal alt planlægges ned til den mindste detalje for at sikre, at det bliver den bedste dag.

Klithuset

Klithuset har tidligere fungeret som strandhotel og haft et hav af andre funktioner siden det blev købt af Knud Lauritzen i 1944. I dag er huset ejet af Lauritzen Fonden. Det er total istandsat og ligger i naturskønne omgivelser lige ned til vandet i Dronningmølle.

Boheme bryllupper

Der er noget fuldkommen fantastisk feminint og yndefuldt over Boheme stilen som jeg slet ikke kan stå for! Jeg er ellers selv sådan lidt en type hvor alle hårstråene skal sidde rigtigt og græsplænen skal være slået i lige baner men boheme æraen appellerer til kvinden i mig som elsker at vandre halvnøgen rundt i huset i en hvid bomuldschemise om søndagen med rodet hår og ryge smøger.

Selve bryllupsfesten

Hvad er et Boho bryllup?

Men hvad er så ingredienserne til et Boho bryllup? Hvis man ikke kender stilen så er det svært at beskrive med ord så i stedet har jeg samlet en masse skønne Boheme bryllup stemningsbilleder.

Hvad er en selskabsfotograf

Boho er løse linjer tilfældighed blandede indtryk forårsfarver og pasteller. Det er hvid bomuld hæklede stoffer mixede upretæntiøse blomster mismatched service og lysestager og skramlede antikke møbler.

Det er løse krøller og fletninger pandebånd og blomsterkranse florlette kjoler natur skov og charmerende finurlige detaljer? Afslappet let og løssluppen atmosfære og en uhøjtidelig tråd gennem hele dagen.

Vælg de rigtige rammer for dit Boho bryllup

Når man vælger at holde sit bryllup med et særligt tema så forpligter det! F.eks. er det svært at komme afsted med et gennemført boheme bryllup hvis festen skal holdes på en topmoderne minimalistisk restaurant eller i et 80’er præget forsamlingshus. Et Boho bryllup passer til gengæld fantastisk til et rustikt lokale et festtelt (vælg et smukt telt som f.eks. en multipavillon) eller til et helt udendørs bryllup.

  1. det passer til din og din forlovedes personlighed
  2. I har lyst til en uformel bryllupsfest
  3. du er mere til løst hår og bare tæer
  4. I foretrækker det spraglede fremfor det formelle
  5. I holder sommerbryllup