Bryllupsbillede i avisen

Bryllupsbilleder i avisen – dag er det sådan, at I som brudepar selv skal sende et billede til avisen, hvis I ønsker det.
I er velkomne til at benytte ét af forevigt.dk’s billeder til formålet. Dog vil vi gerne have, at I henviser til bryllupsfotograf www.forevigt.dk, når I sender det til avisen, og ligeså hvis I lægger billeder på Jeres egen hjemmeside eller I bryllupsfora på Internettet.

bryllupsbilleder-i-avisen
bryllupsbilleder i avisen

Det er da sjovt at få sin artikel i avisen

Avisen er jo nok ihverfald i sin trykte udgave snart ved at være en sagablot. Men den digitale udgave af avisen lever dog stadig i bedste velgående. Både bt.dk, EB.dk, JV.dk og mange kører fint. De benytter sig af forskellige betalingsmure, så man betaler for enten at læse en enkelt artikel eller man vælger et abonnement hvor man betaler for fri adgang til avisens artikler. Idag er aviserne dog i mit optik blevet utrolig kommercielle i deres kamp for overlevelse og det synes jeg er gået udover nogle af de gammeldags tiltag som at brudepar kunne få et foto i avisen med en lille tillykke tekst.

Jeg bladrer selv politiken igennem af og til

Fotojournalister og aviserne

Fotojournalister arbejder jo aviserne og da jeg selv har en baggrund, som fotojournalist så ved jeg at avisbranchen bestemt ikke er hvad den har været i de gode gamle dage hvor de store trykte oplæg kunne købes på hvert gadehjørne i de større byer. Det har også betydet store nedskæringer indenfor både journalister og fotografer i avisbranchen. Det er den digitale udvikling der har sat sine spor og det bliver nok ikke nemmere med årene,

Læs flere artikler: