Bryllup i Gentofte

Bryllupsfest i Gentofte – Vi startede med vielse i den flotte og hyggelige Gentofte Kirke, hvor vi var med en halv time før vielsens start. Her fotograferede vi de flotte bryllupsgæster, der ankom til kirken. De mange flotte bryllup detaljer i Gentofte Kirke, der bar præg af brudeparrets smukke oppyntning. Gommen stod flot i kirkens skib og ventede på hans smukke brud skulle komme. Endelig ankom bruden, de obligatoriske 5 minutter for sent, og vielsen blev skudt igang. Efter vielsen tog vi en masse stemningsbilleder ved Gentofte Kirken.

Læs mere om bryllupsfotografen i Gentofte her.

Gentofte Kirke Gentofte Kirke1 Gentofte Kirke2 Gentofte Kirke3 Gentofte Kirke4

Bernstorff Slot bryllup

Efter vielsen i Gentofte, kørte vi til bryllupsfest på Bernstorff Slot. Bernstorff Slot i Gentofte er bygget i årene 1759-1765 til udenrigsminister J.H.E. Bernstorff. Det er den franske arkitekt Nicolas-Henri Jardin som har stået for udførelsen af bygningerne. Slottet forblev i familien Bernstorffs eje indtil begyndelsen af 1800-tallet. Her havde brudeparret valgt at afholde deres bryllupsfest og bryllupsreception. Et Bernstorff slot bryllup er noget helt unikt og anerledes.

Vi fotograferede først skæring af bryllupskagen i den flotte slotshave, derefter mænglede brudeparret mellem de mange gæster. Efter receptionen, lavede vi de officielle bryllupsportrætter i slotshaven og inde på Bernstorff Slot. Efter billederne var i kassen, var der dømt bryllupsfest på slottet. Tak til brudeparret for en super skøn aften. Og tak fordi vi måtte være bryllupsfotograf.

Nordsjælland bryllup

slots bryllup gentofteBernstorff Slot bryllupBernstorff Slot bryllup1Bernstorff Slot bryllup2Bernstorff Slot bryllup3Bernstorff Slot bryllup4Bernstorff Slot bryllup5Bernstorff Slot bryllup7Bernstorff Slot bryllup9Bernstorff Slot bryllup12Bernstorff Slot bryllup14 Bernstorff Slot bryllup16 Bernstorff Slot bryllup11 Bernstorff Slot bryllup15

Trøjborg slotsruin bryllup