Bryllup i Aalborg

Dagen startede med bryllup og Bryllupsfotografering i Aalborg. Skt. Markus kirken i Aalborg beliggende på Teglværksalle i hjertet af Nordjylland i hjertet af Ålborg. Her startede vi med at fotografere det søde brudepar ved bryllupsgæsterne, der ankom til kirken. Gommen, der venter på sin brud i kirken. Brudens ankomst i den fine gamle Ford A, og selvfølgelig selve vielsen. Efter vielsen lavede vi stemningsbilleder udenfor Skt. Markus kirken med både lykønskning og riskast etc.

Læs mere om bryllupsfotografer i Aalborg her.

Skt. Markus kirken_aalborg
Aalborg bryllup - Skt. Markus kirken
bryllup Aalborg

Hotel Scheelsminde bryllup

Hotel Scheelsminde, den smukke herregård midt i Aalborg. Her valgte brudeparret at holde deres bryllup. Et Hotel Scheelsminde bryllup er en garanti for en hyggelig bryllupsdag, med masser af god mad, god service og flotte bryllupsbilleder.

Bryllupsfotografering i Aalborg

Vi var med fra Vielse til brudevals, og derfor selvfølgelig også med under bryllupsreceptionen, hvor der blev skåret bryllupskage, som bruden nær havde væltet ned over sin brudekjole (men gommen reddede hende lige). Vi fotograferede også alle indslag og taler, samt selvfølgelig brudevalsen ved Hotel Scheelsminde brylluppet.

Lidt historie om Scheelsminde … Herregården Scheelsminde ligger smukt og i nem afstand til både storby, landlige omgivelser og gode trafikforbindelser.

Herregården, der er fra 1808, har tidligere fungeret som landbrug, bl.a. forsøgsgård for De Danske Spritfabrikker, og siden 1960 været hotel, restaurant og konferencecenter.

hotel aalborg
Hotel Scheelsminde bryllup2
Hotel Scheelsminde bryllup3
Hotel Scheelsminde bryllup4
Hotel Scheelsminde bryllup1
Hotel Scheelsminde bryllup5
bryllupsbilleder ved aalborg
bryllupsfoto Aalborg
fotograf aalborg bryllup
Bryllupsfotografering i Aalborg