København bryllupsbilleder

Bryllupsfotografering i København – I stor København blev der til minde om N.F.S Grundtvig lavet en kirke. Oprindeligt hed kirken Grundtvigs Minde Kirke, som blev færdiggjort i 1940. I dag er kirken omdøbt til Grundtvigs Kirke København, og er et flot bygningsværk.

I Grundtvigs Kirke København havde jeg fornøjelsen af at være bryllupsfotograf for brudeparret, der blev viet på en skøn sommerdag, hvor der ikke blev sparet på varmen.

Brudeparret blev hentet i veteranbil ved kirken til Utterslev Mose. Heldigvis var vejret godt og vi kunne skyde de flotte bryllupsportrætter. Bryllupsbilleder i København og Sjælland. (Bryllupsfotografering i København).

Bryllupsfotografering i København

Bryllupsfotograf der er kreativ, stilfuld og personlig. Bryllupsfotograf der skaber unikke, smukke og stemningsfyldte billeder fra jeres store dag. Bryllupsfotograf og portrætfotograf i København og omegn. Min opgave er at give jer gode minder i form af billeder og en god oplevelse af fotograferingen.Bryllupsfotograf København – Få en fotograf der leverer af højeste kvalitet. Se bryllupsbilleder og udtalelser fra par, samt de mange muligheder!
Københavns historie kan føres tilbage til omkring år 800, hvor der lå et mindre fiskerleje, hvor byens centrum nu er. Fra 1300-tallet blev byen Danmarks rigeste og mest betydningsfulde – en status som den har fastholdt lige siden. I dag bor ca. 22 % af Danmarks befolkning i Københavns byområde.

Se flere bryllupsbilleder fra København her.

Grundtvigs Kirke københav0aGrundtvigs Kirke københavn0Grundtvigs Kirke københavn0bGrundtvigs Kirke københavn0cGrundtvigs Kirke københavn0dGrundtvigs Kirke københavn0eGrundtvigs Kirke københavn0fGrundtvigs Kirke københavn1 Grundtvigs Kirke københavn2 Grundtvigs Kirke københavn3 Grundtvigs Kirke københavn4 Grundtvigs Kirke københavn5 Grundtvigs Kirke københavn7