Bryllupsfotografering er personligt

For at bryllupsfotografering skal være en success, er det optimalt, at der er en god kemi med fotografen.

Det øger Jeres lyst til at være tilstede foran kameraet, og det inspirerer i sidste ende fotografen.

Bryllupsfotografering

Bryllupsfotografering er en meget personlig og privat ting

Bryllupsfotografering er en meget personlig og privat ting, som vi føler os priviligerede at få lov til at arbejde med. På alle måder falder det os naturligt at omgås mennesker på den store bryllupsdag, og på en god måde blive ét med resten af forsamlingen, og træde i karakter som “dirigent” af “slagets gang”, når situationen påkræver det

Som bryllupsfotograf har vi mange års erfaring med bryllupsfotografering

Som bryllupsfotograf har vi mange års erfaring med bryllupsfotografering, og er rutinerede på den gode måde. Forstået på den måde, at der er en del bryllupsfotografer, som desværre betragter fotografering mere som et arbejde, end som muligheden for at kreere noget smukt, som brudeparret skal kigge på resten af deres liv. Hvert bryllup er unikt, og det samme er vi som personer, og det er en fantastisk fornemmelse at være med til at skabe nogle livsvarige minder, der vil varme Jeres hjerter, hver gang I kigger på Jeres bryllupsfoto, og hver gang I tænker på Jeres bryllupsfotografering.

Fotograf bryllup pris Fyn

Det er nemlig det, det handler om. At vi i fællesskab får skabt en stemning og nogle rammer om Jeres bryllupsfotografering, som gør dagen uforglemmelig.

Der kommer vores kombinerede erfaring med mennesker og bryllupsfotografering os alle til gode

Der kommer vores kombinerede erfaring med mennesker og bryllupsfotografering os alle til gode. Vi ved, hvordan man omgås mange forskellige mennesker, og har været udsat for alverdens situationer på bryllupsdage, hvor der sker ændringer i planen i 12. time, det begynder at regne, bryllupskagen vælter, og andre mere eller mindre heldige ting.

Bryllupper er kærlighedens festdag

Som bryllupsfotograf må man ikke blive stresset

Som bryllupsfotograf må man ikke blive stresset over, at tingene ikke altid går som planlagt. Men må “go with the flow”, improvisere og være omstillingsparat. For at kunne det, kræver det selvfølgelig, at man kender sit udstyr, og forstår sig på mennesker, og hele tiden har i baghovedet, hvor vigtig denne dag er for både brudepar og gæster.

At få det hele til at gå op en højere enhed, er vores mission. At være et supplement til Jere bryllup – en ting I ikke ville have været foruden. Noget I tænker tilbage på, som et dejlig “indslag” på bryllupsdagen.

Og så selvfølgelig bryllupsbilleder, der er blandt de beste i landet. Vil du nøjes med mindre?

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om bryllupsfotografering til Jeres bryllup.

Vi tager også gerne en snak med Jer om generelle bryllupsrelaterede ting.

Vi glæder os til at høre fra Jer 🙂