Bryllupskager og bryllup

Bryllupskage er en vigtig del af de fleste bryllupper, og den er derfor også en del af den samlede fotografiske historie. Der ligger mange sjove og spontane bryllupsbilleder og venter omkring bryllupskageskæringen, og derfor bør I ikke spare Jeres bryllupsfotograf væk her.

Når I skærer bryllupskagen for, står Jeres gæster rundt om Jer, og følger “slagets gang” nøje. Derfor skal fotografen fange Jer som midtpunkt, og få denne vigtige del af Jeres bryllupsdag med på billederne. Vi eeeeeeelsker bryllupskager 😉

Nogle gode råd til bryllup i Vejle området?

Bryllupskage er fantastisk

At fotografere bryllupskager er ikke nødvendigvis nemt. Den har mange smukke detaljer, og konditoren har brugt mange timer på at lave og udsmykke bryllupskagen specielt til Jeres bryllupsdag. Derfor bør fotografen have erfaring med brugen af sin blitz, og brugen af det eksisterende lys. Der er tit mange lysstofrør i et festlokale, og de er med til at farve lyset på kagen. Derfor skal fotografen kunne kompensere for netop sådanne forhold, hvis billeder af bryllupskager skal blive en success.

Bryllupskagen er en helt speciel og smuk del af Jeres bryllupsdag, og derfor skal den foreviges af en bryllupsfotograf, der ved hvordan man både fanger stemningen omkring kageskæringen, og også forstår at få alle bryllupskagens detaljer med.