Transport fra kirken

En bryllupsdag er romantisk og smuk, og mange vælger derfor at forkæle sig selv. Et bryllup er jo lidt som et eventyr, og vi vil gerne behandles lidt som de kongelige denne ene dag. Bryllupstransport er derfor en sjov og romantisk måde at forkæle sig selv på. Nogle brudepar vælger den romantiske bryllupstransport ved at skrue tiden tilbage til dengang, hvor man kørte i hestevogn. Andre giver den gas, og da mænd jo elsker biler, lejes der ofte en sportsvogn eller en stor limousine. Andre forsøger sig via luften med en frisk helikopter tur.

Transport fra kirken

Uanset hvad I vælger, så er transporten fra kirken en vigtig ting, da det jo er det første øjeblik, I kan “puste ud” og være lidt “alene” efter at have givet hinanden Jeres “Ja” i kirken. Køreturen er ofte romantisk med champagne og en afslappet mulighed for lige at ”køle” ned ovenpå alt det formelle omkring kirken og det er godt for Jer, at I lige kan “lade op” inden selve bryllupsfotograferingen.

Der skal selvfølgelig laves billeder af det transportmiddel, I benytter på dagen, og i skal derfor sikre Jer, at jeres bryllupsfotograf laver bryllupsbilleder hvor bryllupstransporten indgår. Bryllupsfotografen skal sørge for at forevige den smukt oppyntede bryllupstransport og alle de flotte detaljer.

fotograf bryllup

Leder I efter en bryllup bil?

Leder I efter en bryllup bil? Få den bryllup transport I altid har drømt om. Brudebil – brudebiler, brudekørsel og bryllups transporten gør dit bryllup perfekt og helt unikt på din store dag. Bryllupstransport i limousine, hestevogn eller rickshaw. Bryllupskørsel handler om at finde den rigtige transport til bryllup. Ankom med stil til jeres bryllup ved at vælge fra vores mange muligheder for bryllups transport.

bryllupstransport-fra-kirken

bryllupstransport fra kirken