Clausholm slot bryllup

Clausholm slot bryllup

Clausholm slot bryllup – På Clausholm kan I glemme verden omkring jer for en stund, nyde de smukke om-givelser og ikke mindst… hinandens selskab. Når I vælger at holde jeres bryllupsfest eller bryllupsreception i Clausholm selskabslokale, får I samtidig mulighed for at blive viet i den smukke, gamle kirke på Clausholm Slot. Bryllupsfest – med vielse på slottet.

Clausholm slot bryllup

Bryllupsfotos ved Clausholm

Når vielsen er overstået, vælger mange brudepar at blive fotograferet udenfor i slotsparkenmed de imponerende alléer og de brusende fontæner. Den flotte barokhave danner en enestående ramme, både om de traditionsrige og de mere kreative bryllupsfotos. Mens I har travlt med bryllupsfotograferingen, kan jeres gæster frit slentre den smukke tur gennem slotsparken til Clausholm Selskabslokale.

clausholm

 

Lidt om Clausholm slot

Clausholm er et dansk slot, der er beliggende ca. 12 km. sydøst for Randers i Voldum Sogn i Favrskov Kommune. Der er fundet spor af Clausholm tilbage fra 1100-tallet, men det nuværende slot blev opført af storkansler grev Conrad Reventlow i 1690’erne med Ernst Brandenburger som bygmester. Denne er blandt andet kendt for Frederiksberg Slot. Den svenske arkitekt Nicodemus Tessin d.y. var også involveret. Clausholm slottet har været rammen om mange smukke festlige arrangementer igennem tiden.

Læs mere om bryllup ved Clausholm slot her.