Omvendt traditionel kærlighedshistorie

Et bryllup med mere end 10 års kærlighed. Vi er et par på hhv. 27 og 28 år, som har været kærester i mere end 10 år. Vi fandt sammen det første år, vi gik på Teknisk Gymnasium. Eller jeg fandt i hvert fald sammen med ham, for omvendt den traditionelle kærlighedshistorie, er det i vores fortælling pigen som scorede drengen (efter mange forsøg) – og ikke omvendt.

Ikke fordi han spillede kostbar, men fordi han ikke forstod signalerne. Det har vi grint meget af sidenhen.

borre knob

Nu skal vi altså giftes – Et bryllup med mere end 10 års kærlighed

Nu skal vi altså giftes, og her tog min kæreste så revanche. Han friede på Fredensborg blot, og jeg havde ikke set den komme. Han var på knæ med en lille tale, og der var arrangeret middag om aftenen, så nyheden kunne fortælles til vores familier. Jeg fik ved frieriet den smukkeste hvidguldsring med en hvid diamant fra Chanti.dk.

Det er også fra denne side, at vi tænker at finde vores vielsesringe. De har et smart system, hvor det er muligt at prøve størrelser inden der indgraveres i ringene, så hvis man skal købe online, har vi gode erfaringer med dette sted. 

I tråd med at skabe historie fra frieriet og videre til brylluppet som med ringene, ønsker vi at købe blomster til brudebuketten fra Flowr.dk. Her købte min kæreste nemlig blomster ifm. frieriet, og denne buket vil vi købe igen og bruge som brudebuket. Buketten var i de flotteste røde, lilla og hvide farver, som vil være perfekt til en brudebuket. 

Kursus- og konferencelokaler ved Horsens Fjord

Sinding Feriecenter bryllup

Nu har vi så besluttet, at vi skal giftes d.4. september 2021 kl.13.30. Vi skal giftes i Balle Kirke i Silkeborg, hvor vi oprindeligt er født og opvokset, og hvor vi også har fundet kærligheden. Efterfølgende holder vi festen på Sinding Feriecenter.

Sinding Feriecenter er en nedlagt firlænget gård med smuk natur omkring sig. Stedet har en stor sal, hvor selve festen kan holdes, og vigtigst af alt har de pladser til at samtlige 65 gæster kan overnatte. Der er et industrikøkken på stedet, hvorfor vi har aftalt med en af vores yndlingsrestauranter– OliNico i Århus – at de laver maden til vores fest.

LINDHOLM HERREGÅRD

OliNico i Århus

OliNico har vi stiftet bekendtskab med gennem alle de år, hvor vi begge har studeret i Århus. OliNico er en god måde at få en lækker kuvert-serveret 3-retters menu til rimelige penge. Vi skal have fisk til forret, kalv eller unghane til hovedret og så skal vi have chokoladefondant til dessert. Derudover har vi handlet hvidvin, rødvin, øl, cider, sodavand og spiritus mv. ved grænsen.

Forud for maden ønsker vi at have en reception. Her skal der være små sandwichs, men der skal også serveres bryllupskage. Kagen laver nogle af vores venner, som altid står for flotte og store kager til særlige begivenheder. Hvordan den kommer til at se ud ved vi ikke, da de har fået frit spil.

Se flere kreative billeder her

Charita Kjoler i Silkeborg

Jeg er i øjeblikket ved at kigge på kjoler, og i miljøets tegn søger jeg genbrug og alternative løsninger samtidig med, at jeg ønsker en smuk og moderne kjole. Jeg har derfor lavet en aftale med Charita Kjoler i Silkeborg, som giver bryllupskjoler ’tur nummer to’ op ad kirkegulvet.

Denne tanke kan jeg godt lide. Det er måde økonomisk og godt for miljøet. Jeg ønsker ikke brugte sko til mit bryllup, da de hurtigt ser slidte ud. I stedet er jeg gået på udsalg på Zalando.dk, hvor der var et stort udvalg af den type sko, som jeg søgte. Jeg bestilte 6 forskellige par hjem med gratis fragt og returnering, og endte med at beholde et par stiletter i støvet lyserød med en 8 cm høj hæl.

Musik til bryllup

Lige nu arbejder vi med at finde det rigtige musik. Det synes vi er en af de sværeste opgaver, fordi det er så afgørende for festen. Der skal danses – eller det ønsker vi i hvert fald, men det kræver den rigtige DJ og den rigtige musik, og hvordan finder man så det? Vi er derfor i gang med at spørge bekendte om deres erfaringer, da vi tænker, at det er den bedste tilgang til en succesfuld musikoplevelse med liv på dansegulvet.

Bryllupsmenu Fyn

Vi er også ved at kigge på bryllupsfotograf

Vi er også ved at kigge på bryllupsfotograf. Heller ikke dette er en nem opgave, for hvad er vigtigst? Er det vigtigt at have en fotograf med hele dagen – eller er det vigtigst at få nogle gode portrætbilleder og fællesbilleder efter vielsen. Vi er i tvivl. Hvor meget vil vi give for minder som varer hele livet?

Vi ender nok med at hyre en amatørfotograf til at følge os fra start til slut på selve dagen, og så derudover hyre en anerkendt fotograf til selve bryllups-shootet. 

bryllupsfotografi

På bryllupsdagen

På bryllupsdagen har vi valgt, at min lillebror skal være best-man og min kærestes søster skal være brudepige. Vi synes det er vigtigt, at vores søskende får en rolle ifm. med brylluppet, hvor de forstår, at de er en vigtig del af vores liv.

Som toastmaster har vi valgt en af vores gæster, som ikke er for tæt på os og heller ikke for perifer. Det har været vigtigt for os, at det er en gæst, som kan lide opgaven og kan få gæsterne til at slappe af og grine.

Læs mere:

Et bryllup med mere end 10 års kærlighed

Derudover ønsker vi ikke, at gæsten er en af vores nærmeste, da opgaven som toastmaster er en stor opgave, som kan tage noget af fokusset fra selve dagen.

Det bedste ved vores lokation er gæsternes mulighed for at overnatte. Når aftenen er slut, kan alle gæster kravle eller gå i seng, som de nu er i stand til, og så kan morgenen nydes i selskab med sine gæster, gaveåbning og afslapning. En god måde at runde en weekend af på med de vigtigste mennesker i ens liv. (Et bryllup med mere end 10 års kærlighed)

Mad til bryllup

Man kan diskutere, hvorvidt det alt i alt er billigst at leje lokale og få bryllupsmenu leveret af et cateringfirma eller at holde brylluppet på en restaurant, hvor man får lokalet med i prisen.

Der hvor jeg oplever, at de virkelig gør en forskel at vælge catering, det er ift. til frihed. Frihed til at vælge og indkøbe egne vine, egen bar-beholdning, egne snacks. Bestemme dekorationen, personliggøre brylluppet og bestemme, hvor længe festen skal vare. Jeg oplevede, da jeg lavede research til vores bryllup, at der allerede i de indledende samtaler med restauranterne kom mange begrænsninger på. Og det tog tog lysten til at holde bryllup på en restaurant fra mig.

5 fordele ved at få jeres bryllupsmenu serveret på en restaurant

  1. Du får lokalet med i prisen
  2. Du får personalet med i prisen
  3. Du behøver ikke bekymre dig om køkken-  anretnings- og serveringsfaciliteter
  4. Der er større fleksibilitet, hvis en gæst pludselig viser sig at være vegetar, eller den indkøbte vin er gået i prop
  5. Niveauet på mad fra en restaurant er i mange tilfælde højere end på catering mad

Fordele ved at få jeres bryllupsmenu leveret af et cateringfirma

  1. Frihed til at personliggøre, dekorere og indrette lokalet efter jeres ønsker
  2. Frihed ift. start og sluttidspunkt på brylluppet
  3. Stor besparelse på selv at indkøbe drikkevarer, snacks, bar-beholdning m.v.
  4. Catering er markant billigere, fordi de ikke har samme lokaleomkostninger
  5. Mulighed for selv at vælge personale
Hjem » blog » Et bryllup med mere end 10 års kærlighed