Gørdinglund herregård bryllup

Gørdinglund herregård bryllup

Gørdinglund herregård bryllup? Hold drømmebrylluppet, konfirmationen eller 40 års fødselsdagen på Gørdinglund herregård i idylliske omgivelser. Gørdinglund byder på en 300 kvm stor renoveret festsal der kan deles op efter ønske. Der er køkkenfaciliteter, borde og stole til rådighed, samt overnatningsmulighed for 20 personer i hyggelige værelser. Gørdinglund har rødder tilbage til begyndelsen af 1600-tallet, men byggeåret er anført til 1880, hvor den oprindeligt var bolig for en herredsfoged. Ejendommen blev i 1912 raseret af en brand, men genopført, og stedet er i tidens løb blevet renoveret i flere omgange.

Se vores foto galleri her.

Gørdinglund herregård bryllup

Bryllupsfotografering Gørdinglund

På Gørdinglund herregård er det altid en fornøjelse at lave romantiske og flotte bryllupsbilleder i den overdådige natur, der omgiver det fantastiske sted. Gørdinglund ligger skønt tæt på både Esbjerg og Ribe, og har en masse fantastisk historie man let kan begrave sig i. Stedet har masser antikke møbler og smukke malerier.

Se bryllupsbilleder fra fotografen her.

Bryllupsfotografering Gørdinglund

Gørdinglund

Gørdinglund, en autentisk herregård fra 1880, men med rødder helt tilbage til 1606. Herregården er beliggende i sydjylland lige uden for Gørding by, tæt på bl.a. motorvej, Esbjerg, og Ribe.  Stedet kan lejes til feks. herregårdsferie, bryllup ved store og små fester. Herregården er overalt smagfuldt indrettet med antikke møbler og flotte malerier. 

Naturen og den parklignende have omkring Gørdinglund, er utrolig smuk med kuperet terræn der ender ud ned til Holsted Å. Der er god mulighed for fiskeri og kanosejlads i åen. Gørdinglund ligger kun 5 min. kørsel fra motorvej og indkøb.

Gørdinglund – Hessellundvej 5 – 6690 Gørding