Helenekilde Badehotel Tisvildeleje bryllup

Helenekilde Badehotel Tisvildeleje bryllup på en småkold November dag. Vi fangede vielsen på selve badehotellet, da brudeparret sagde ja til hinanden foran famile og vennerne. Vi lavede stemningsbilleder af gæsterne, selve vielsen, lykønskningen, riskast, bryllupsportrætter omkring Helenekilde Badehotellet. Vi elsker at fotografere med lyset omkring det Nordsjællandske.

nordsjælland badehotel – Tisvilde i Nordsjælland

Helenekilde er en kilde ved Tisvilde i Nordsjælland. Kilden har været kendt siden 1200-tallet som valfartssted for syge, der søgte håb om helbredelse i kildevandets formodede helbredende kraft. Fra 1600-tallet ved man, at ikke bare bønder, men også de lærde og selveste kong Christian 4. valfartede til kilden. Tisvilde blev med tiden et kurbadested, hvortil der blev arrangeret kilderejser.

Nogle steder fortælles det, at Helene var en from eneboerske fra Sverige, mens hun andre steder beskrives som en adelskvinde. Der er dog enighed i sagnene om, at hun blev skammeligt myrdet, og at liget blev kastet i havet. Efterfølgende flød det i land på Tisvilde Strand – “båret af en stor sten” – og en kilde sprang ud under hendes båre. (wiki)

Læs mere om bryllupper på Sjælland her.

Badehoteller i Kongernes Nordsjælland 

Lad dig fortrylle af Den Danske Riviera. Betagende havudsigt, gastronomi og afslappet atmosfære. Nordsjællands badehoteller har det hele. Oplev seværdighederne i Kongernes Nordsjælland og forkæl dig selv med et ophold på et af de unikke badehoteller. Vælg om din badeferie skal byde på fine sandstrande, wellness eller noget helt tredje.

  • Strand- & Badehotel Marienlyst Strand- & Badehotel
  • Hotel Hornbækhus er istandsat, med stor respekt for den oprindelige bygnings mange skønne detaljer.
  • Gilleleje Badehotel blev oprindeligt opført som pensionat i 1895 ved Gilbjerghoved på Nordkysten.
  • Helenekilde Hotel og Badepension – Hovedgaden løber ud i sandet og bliver til strand i kilovis. Lige bag gryderne vokser Danmarks ældste hegn.
  • Hotel villa Brinkly er en unik perle, hvis historie strækker sig helt tilbage til 1873.Stedet oser af historie bl.a. med genstande helt tilbage fra Jugendtiden
  • Havgaarden ligger midt mellem Tisvildeleje og HeatherHill