Hesthave Herregård bryllup

Hesthave Herregård bryllup. Hesthave er et perfekt sted til bryllup, hvad enten det drejer sig om reception eller et romantisk bryllupsfest. Brudesuiten står også klar. I kan blive viet på Spøttrup Borg eller i den romantiske landsbykirke med efterfølgende herregårdsbryllup. Næppe noget andet sted i landet kan man inden for en afstand på en halv times kørsel opleve så mange spændende seværdigheder, enestående natur og børnevenlige badestrande som på Skive-egnen.

Se vores bryllupsfoto galleri her.

Derfor er “herregårdsferie” på det mondæne landsted “Hestehave” også ensbetydende med adspredelse fra den hektiske hverdag. Man mærker straks historiens vingesus, første gang man træder ind i de smukke rum.

Se flere billeder fra bryllupper

Hestehave Herregård bryllup

Bryllupsfotograf Spøttrup

Som bryllupsfotograf er det en udsøgt fornøjelse at komme til Hesthave herregård bryllupper. Den gamle Spøttrup borg ligger og troner med en masse voldgrave og vand omkring sig. Det er altsammen i hyggelig og smuk natur, få kilometer fra Skive by. Et skønt sted til kreative bryllupsbilleder.

Læs mere om bryllupsfotografen fra Skive her.

Spøttrup Borg

Hesthave Herregårds historie

Hesthave Herregårds historie går helt tilbage til 1750. Herregården er gennem moderniseret og fremstår i topmoderne luksus, hvor der er taget hensyn til herregårdens oprindelig arkitektur. Spøttrup blev anlagt med henblik på forsvar, hvilket også kommer til udtryk i dens beliggenhed.

Den er trukket forsigtigt tilbage fra Limfjordens åbne kyst, om bag den nu udtørrede Spøttrup Sø. Samtidig hæver landet sig bag borgen, som stadig ligger lavt, hvilket muliggør, at den kan omgives af vandfyldte grave. Ladegården Hestehave hørte under Spøttrups hovedgårdstakst, indtil daværende ejer Nis Nissen i 1808 solgte den.

Læs mere om fotografering i Jylland her.

Hesthave Herregård – Åbakken 4, Krejbjerg – 7860 Spøttrup