Hjorths Badehotel bryllup

Hjorths Badehotel bryllup i Skagen. Velkommen til en bryllupsfoto serie taget i det smukke Skagen, Hjorths Badehotel. Brudeparret blev gift i Nordjylland i Skagen på grund af de helt fantastisk smukke lys, der altid er i Skagen i sensommeren. Vi fik lov til at følge brudeparret fra Vielse til de gik til bords på det romantiske og hyggelige Hjorths Badehotel. Vi lavede de officielle bryllupsbilleder af parret i naturen omkring hotellet. Vielsen foregik i Hulsig kirke, også i Skagen. Hulsig kirke ligger mellem jernbanen og landevejen. Den hører sammen med den nye tid, der kom til Skagens odde i slutningen af forrige århundrede.

Se mere om bryllupsfotografen i Skagen lige her.

hjorths-badehotel-bryllup2
hjorths-badehotel-bryllup3
hjorths-badehotel-bryllup4
hjorths-badehotel-bryllup5

Hjorths Badehotel

I lyset fra de to have, Skagerrak og Kattegat, der omslutter Kandestederne ved Skagen, er alle muligheder til stede for at nyde livet, lade op og give kreativiteten frit spil. Luk for dagligdagen, gør et ophold og lad dig forkæle i omgivelser, der trækker stemninger op af naturens brønd og ud af historiens tåger. Hjorths badehotel består af to historiske hoteller; Hjorths Hotel og Kokholms Hotel, som kun ligger et nysgerrigt kig fra hinanden på samme jordstykke. Hotellerne deler personale, reception og restaurant. Udsigten byder på klit og hav, så langt øjet rækker, og larmen fra biler er byttet ud med havets brusen og vindens hvisken i marehalmen. Det perfekte frirum, hvis du ønsker at stoppe op, pakke hverdagen ned og bliv forkælet i eventyrlige omgivelser, fyldt med maleriske historier og naturens tryllerier.

Om Skagen

Skagen ligger i Vendsyssel og er Danmarks nordligste by. Byen har 8.124 indbyggere (2016)[1] og er beliggende i Frederikshavn Kommune under Region Nordjylland. Den er desuden bycentrum i Skagen Sogn. I dette nordligste område af Jylland kan man bl.a. se Den tilsandede kirke og besøge Grenen, der skiller Skagerrak fra Kattegat.

Skagen er en udpræget turistby, der først og fremmest er kendt for sin særprægede natur og for sine Skagensmalere. Sidstnævnte var en gruppe danske kunstmalere, P. S. Krøyer, Anna Ancher og Michael Ancher – der fandt områdets naturlige lys så specielt og spændende, at de bosatte sig på Jyllands nordspids og skabte en række mesterværker indenfor malerkunst. Disse kan i dag ses på Skagens Museum.