Hvedholm Slot bryllup

Hvedholm Slot bryllup – På en fantastisk solskinsdag landede vi til bryllup på Fyn. Denne gang var vi hyret ind til bryllup på det helt utrolig smukke Hvedholm Slot. Brudeparret havde bedt om nogle uformelle og afslappede billeder af dem selv og deres bryllupsgæster på dagen og det fik de så. Med en kulisse, som på Hvedholm Slot, kan man vist ikke meget andet end levere smukke og kreative bryllupsbilleder. Dagen startede med vielse i kirken, herefter reception og bryllupsfest på slottet. Intet overgår et romantisk slotsbryllup.

Bryllupslot

Slotshotellerne oplever en markant fremgang i frierierne. Bryllupslot. Bryllupslottet Salene på slottet er skabt for romantiskebryllupper. Hvedholm slot er kendt siden Valdemar den Store. Kampen mod venderne førte til opførelse af fæstning ved Horne, der skulle beskytte Lillebælt. I 1430 byttede kongen Horneland med Langeland, og Hvedholm kom i Panter familiens eje. Herfra gik gården fra slægt til slægt indtil 1938. Ejernes navne var Present, Hardenberg, Bille, Brahe og sidst BilleBrahe-Selby. I 1751 oprettede Preben Brahe lensgrevskabet Brahesminde af Hvedholm, Steensgård, Damsbo og Østrupgaard. Senere blev Egeskov tillagt Hvedholm, og grevskabet blev en meget stor ejendom.

I stedet for at sende brudeparret på bryllupsrejse efter brudevalsen kan festens hovedpersoner blive og nyde festen fuldt ud sammen med gæsterne. Bruden kan vågne i himmelsengen til en kær morgengave.

Bryllupsfotografering

Enhver brud eller brudgom, burde have ret til at genopleve sit bryllup igen og igen – At genopleve sit bryllup i billeder, er utrolig stærkt – næsten som at være der selv. Hvis man vælger en professionel fotograf, får man virkelig fuld valuta for pengene, med musik og sammendrag, der ikke lader et øje tørt.

Hvad angår arbejdstimer, er en bryllups fotograf`s arbejde ikke meget anderledes end arbejdet for en professionel portrætfotografs. Umiddelbart tænker man at man betaler en pris for sine bryllupsbilleder, og som udenforstående vil man ofte beregne timelønnen ud fra antallet af bryllupsfotografen eller tv-fotografens tilstedeværelses timer. Ofte glemmer man at der kan ligge dobbelt så meget arbejde og tid i efterbehandling og redigering. Det er således ikke kun flotte optagelser fra brylluppet, men også redigering og klipning af bryllupsvideoen, man betaler for. Velkommen til fotografen Hvedholm Slot bryllup.

Lidt info om Hvedholm ….

Hvedholm er et gods, der ligger ca. 2 km vest for Faaborg i Horne Sogn, Sallinge Herred, Faaborg Kommune. Godset/ gården nævnes første gang i 1475 i forbindelse med skiftet efter Mette Pedersdatter Present. Denne slægt er i øvrigt udelukkende knyttet til Sjælland.

Hovedbygningen er opført i 1588, genopført i 1681 efter en brand og er ombygget i 1878-1882 ved arkitekten Johan Schrøder. Bygningsanlægget er fredet. I 1928 blev hovedbygning og avlsgård adskilt. Der er nu hotel i hovedbygningen på Hvedholm, og parken er på 10 hektar. Slottet er en del af kæden Danske Slotshoteller. Hvedholm Gods (avlsgården) er på 240 hektar. Fotograf til bryllup.

Hvedholm Slot – Hvedholm slot 1 – 5600 Faaborg