Bryllupsfoto ved Jægerspris

Tillykke til det flotte og søde brudepar Liv og Martin, der blev gift Skuldelev Kirke i Skibby på en smuk Juni dag. Bryllupsbillederne er taget i Jægerspris Slotshave. Vielsen blev afholdt i den hyggelige Skuldelev Kirke ved Skibby.

Jægerspris Slotshave

Efter vielsen var der reception og så tog vi en køretur ud til Jægerspris Slotshave og lavede den officielle bryllupsfotografering af brudeparret. Det smukke og romantiske Jægerspris slot har igennem mange år været rammen om masser af forskellige kulturelle tilbud. I en årrække husede slottet Jægerspris Socialpædagogiske Seminarium, Dannerseminariet, som i 2009 blev sammenlagt med Hillerød Pædagogseminarium.

Der er stadig (2013) børnehjem på Jægerspris Slot, samt andre sociale behandlingstilbud. Jægerspris Slot Gods er på 3.010 hektar med gårdene Christiansminde, Egelundsgården og Louiseholm.

Tusind tak kære brudepar for en skøn og hyggelig dag i jeres selskab.

Bryllupsfotograf Jægersborg

Professionel bryllupsfotograf til bryllup i Jægersborg. Med en bryllupsfotograf fra forevigt.dk er du helt sikker på at få de skønne og stemningsfyldte billeder fra Jeres bryllup. Book en bryllupsfotograf fra forevigt.dk nu. Professionel bryllupsfotograf til bryllup i Jægersborg. Kreativ og uddannet fotograf Jægersborg.

Læs mere om fotografering i hele DK.

Jægerspris slotspark

I slotsparken kan Grevinde Danners grav ses. Desuden står her og i skoven 54 mindestøtter over nogle af kongerigets store mænd. Mindestøtterne er udført i 1780’erne af den berømte danske billedhugger Johannes Wiedewelt. Hyggelig historisk park i skønt naturområde til både lange og korte gåture. Benyt også muligheden for en rundvisning på slottet og et besøg på cafe.

Læs mere om bryllupsfotografering på Sjælland.

Jægerspris SlotshaveJægerspris Slotshave 1
bryllupsfotograf Jægerspris SlotshaveJægerspris Slotshave bryllupsfotofotograf Jægerspris Slotshave
bryllup i Jægerspris Slotshavebryllups Jægerspris Slotshavebryllupsbilleder Jægerspris Slotshavebryllupsfoto-148
bryllupsfoto-152bryllupsfoto-155bryllupsfoto-166

Jægerspris Slotshave 2