Bryllupsfotografering på Jomfruens Egede

Det kreative bryllupsportræt, bliver som taget efter brylluppet, så der ikke skal tænkes på om tøjet bliver beskidt eller vådt. Det kreative bryllupsportræt er bygget op omkring temaer. Og på Jomfruens Egede er muligheden for flotte og kreative bryllupsbilleder bestemt til stede. Der er den smukke natur omkring stedet, men også indenfor.

bryllupsdetaljer-33 bryllup_detalje2 bryllupsfoto-283 bryllupsfoto-183 bryllupsfoto-11 bryllupsfoto-22
foto-242 foto-61 bryllup foto-10 foto Jomfruens Egede bryllup

Jomfruens Egede bryllup

Jomfruens Egede bryllup – Lad Jomfruens Egede danne rammen om jeres store dag – jeres bryllup. 
Mere romantisk og smukt kan det næppe blive, når herregården sætter alle sejl til for at give jer en pragtfuld bryllupsfest. Vi har vendt alle detaljer og har opfyldt alle jeres ønsker, når dagen oprinder.

I og jeres gæster har alle herlighederne helt for jer selv. Kirken ligger ganske tæt på hovedbygningen, så den korte spadseretur efter vielsen bliver en festlig optakt til en uforglemmelig bryllupsfest.

Der er noget ganske enestående smukt over et vinterbryllup på Jomfruen Egede. Årstiden inspirerer til romantik og varme. Vi tænder op i brændeovnen og de mange levende lys skaber nærhed og hygge om brudepar og gæster. Et snedækket landskab er yndigt, og specielt på Egede er det særligt smukt.

fotograf bryllupJomfruens Egede

Jomfruens Egede

Jomfruens Egede er en herregård i Øster Egede Sogn (Fakse Herred). Jomfruens Egede og Lystrup godser ejes af greve Joachim Moltke. Lystrup og Jomfruens Egede godser er på 1375 hektar. Hovedbygningen på Jomfruens Egede ved Faxe, er lejet ud til Helle Terp Kildbane og Anders Terp, der driver stedet som selskabslokaler m.v.

Jomfruens Egede hed oprindeligt Egedegaard. Gården fik sit nuværende navn efter Birgitte og Ermegaard Hansdatter Bille samt Ingeborg Andersdatter Bille, som alle var ugifte og ejede en part i gården i anden halvdel af 1500-tallet. Gården er i 2013 ejet af slægten Molkte, hvilket den har været siden 1831.

Anlægget omkring hovedbygningen på Jomfruens Egede får bl.a. sit særpræg af, at Øster Egede Kirke er indføjet i selve herregårdens park.

Hovedbygningen har primært fået sit udtryk fra en stor ombygning foretaget af arkitekt C. F. Harsdorff i 1797.

Bryllupsfotograf LangelandJomfruens Egede – Kirkevej 7 – 4640 Faxe