+4542679011 info@forevigt.dk

Vielse i Trinitatis kirke

København bryllup? Trinitatis Kirke beliggende i København på Sjælland. Trinitatis Kirken i København, med det kendte Rundetaarn startede med vielsen. Vi fotograferede bryllupsgæsternes ankomst til kirken. Vi fangede også gommen, der venter på sin brud i kirken. Udenfor kirken ankommer bruden i en flot stor limousine, herefter fotograferede vi selve vielsen. Efter ægteskabets indgåelse lavede vi stemningsbilleder udenfor Trinitatis Kirke med både lykønskning og riskast etc. (København bryllup)

Læs mere om fotografering i København her.

Trinitatis KirkeBryllup sjællandBryllupsfoto ved Trinitatis Kirke

Orangeriet bryllup (Kongens have)

Orangeriet i Kongens have bryllup. Midt i København og alligevel omringet af smukke gamle træer og grønne plæner har restaurant Orangeriet til huse i den smukke gamle bygning på kanten af Kongens have. Et Orangeriet bryllup er en garanti for en hyggelig bryllupsdag, med masser af fest, god mad og flotte bryllupsfotos. Vi var med fra forberedelsen om morgenen til brudevalsen blev danset om natten, og derfor selvfølgelig også med under bryllupsreceptionen. Vi fangede også alle indslag og taler, samt selvfølgelig brudevalsen ved Orangeriet brylluppet. (København bryllup)

Orangeriet i Kongens have har stor erfaring med afholdelse af bryllupper . Deres smukke sal og terrassen i Kongens have er den ideelle ramme for en bryllupsfest.

Tjek lige denne hjemmeside om KBH

Orangeriet bryllup Orangeriet bryllup (Kongens have)Bryllupsfoto KONGENS HAVEbryllup orangerietOrangeriet i Kongens have
Bryllupbilleder Orangeriet i Kongens haveBryllup københavnBryllupsfotograf København

Bryllupsfotograf sjællandBryllupsfotografering Sjælland