Bryllupsbilleder på Kragerup Gods

Kragerup Gods bryllup er en smuk og romantisk oplevelse for både brudepar og de forskellige bryllupsleverandører. Stedet oser af historie og romantik. Bryllupsbillederne tages i en fantastisk smuk og skøn atmosfære, omgivet af naturens smukkeste passager og gamle træer. Fotografering af bryllupsbilleder i sådanne omgivelser, kan kun inspirere til kreative og unikke bryllupsfotos.

Kragerup Gods bryllup

Bryllup på Kragerup Gods

Hold et romantisk og eventyrligt bryllup på Kragerup Gods. Her er kan Kragerup tilbyde en stemningsfyldt vielse med rød løber, bryllups pavillon og eventyrlige omgivelser. Ønsker brudeparret en romantisk vielse i deres smukke park kan dette let arrangeres. Efter vielsen serveres bryllupskage og mousserende vin i parken, inden festen i deres pragtfulde festlokaler begynder. Velkommen til Kragerup Gods bryllup.

Læs mere om bryllupsfotografering i København her.

Kragerup

Kragerup Gods er i dag et stort moderne landbrug bestående af i alt 926 hektar med Rugård, Der er en stor besætning af strudse og et mindre antal højlandskvæg og får. Der hører 28 beboelser til godset, hvoraf mange udlejes. Den smukke gamle hvælvings-kælder samt det gamle godskøkken er renoveret og benyttes i dag til selskabslokaler. I hovedbygningens sydlige fløj er indrettet gårdbutik. Kragerup Gods er i dag et 4-stjernet hotel- og konference center, som kan huse mange typer af arrangementer.

Skal i giftes på Sjælland? Så se her

bryllupsfoto-283

Kragerup, ligger i Ørslev Sogn i Kalundborg Kommune. Det ligger øst for Høng, omkring 12 km nord for Slagelse. Det er en hovedgård, der er kendt tilbage fra 1300-tallet.

Kragerups historie går tilbage til 1327, hvor der dengang lå en landsby, som hed Krakæthorp (torp = udflytterlandsby). I middelalderen lå der ofte en gård af samme navn i landsbyerne, og dette var ingen undtagelse. Gården var ejet af en adelsmand ved navn Matheus Jakobsen Taa. Gården blev i 1610 overtaget af Christian Friis, og her tager historien fart. Han blev i 1616 udnævnt til kansler under kong Christian 4. og var på det tidspunkt landets øverste embedsmand. Han øgede besiddelserne markant med ekstra jorder, ved at erhverve bøndergårde i de nærliggende landsbyer. I 1615 blev gården udvidet ved køb og nedlæggelse af seks bøndergårde i landsbyen Kragerup. Først nu var Kragerup et større gods. Friis tilkøbte betydelige arealer og gjorde, på trods af sine mange gøremål for kongen og fædrelandet, Kragerup til et betydeligt og værdifuldt gods. Således erhvervede han en lang række bøndergårde der blev fæstegårde, som ydede hoveri på Kragerupgård.

Kragerup Gods