Lille Restrup Hovedgaard bryllup

Lille Restrup Hovedgaard bryllup

Lille Restrup Hovedgaard bryllup – Lille Restrup Hovedgaard er et unikt all-inclusive fest- og eventsted. Herregården har hyggelige værelser til overnatning. En charmerende herregård beliggende i smuk natur – perfekt til bryllupper, firmaarrangementer og andre store fester.

Bryllup på Lille Restrup Hovedgaard Lille Restrup Hovedgaards primære aktivitet er bryllupper – men hvorfor? Hvad får de nyforelskede, unge folk til at vælge Lille Restrup Hovedgaard til deres bryllup?  En charmerende herregård beliggende i smuk natur – perfekt til bryllupper, firmaarrangementer og andre store fester.

Mere om bryllup her.

kollage-1

Bryllupsfotografering

Bryllupsfotografering på Lille Restrup Hovedgaard er super cool. Der er masser af hyggelige lokationer og flot natur. Der er den gamle gård, gamle træer med store rødder og masser af landskaber. Naturen er smuk især om efteråret. Et bryllup på Lille Restrup Hovedgaard er klart anbefalingsværdigt. Gården ligger mellem Viborg og Aalborg. Et smukt sted.

Læs mere om bryllupsfotografering i Viborg her.

Historien går helt tilbage til Middelalderen

Lille Restrup Hovedgaard en gammel herregård med lang historie helt tilbage til middelalderen og med Christian den Anden som tidligere ejer.
Herregården er velegnet til udlejning til bryllup og fest med mulighed for overnatning og servering. Når bryllupet planlægges inviteres I vinsmagning der er frit valg mellem alle vine fra vores vinkort.

Brudeparret overnatter frit i vort dejlige himmelsengsværelse. Gæster kan overnatte i smagfulde værelser i hovedbygningen. Telt og campingvogn kan opstilles frit. Herregården er god til at danne ramme for alle slags fester, uanset om anledningen er bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, rund fødselsdag eller anden fest.

Lille Restrup Hovedgaard – Ll. Restrupvej 71 – 9620 Aalestrup