Lykkesholm Slot bryllup

Lykkesholm Slot bryllup

Lykkesholm Slot bryllup, hold jeres bryllup på slottet, et super smukt og romantisk sted. Velkommen til bryllup på Lykkesholm Slot på fyn! Bryllupsfesten har selvfølgelig slottet og de smukke omgivelser med parken, søerne og voldgraven helt for sig selv, og vi sørger for at dagen bliver den lykkeligste og mest vellykkede begivenhed for brudeparret.

Lykkesholm Slot bryllup

Bryllupsfoto i parken

Begivenheden bliver selvfølgelig planlagt i fuldt samarbejde med jer, og efter ønske sørger vi for alt fra køreturen i bryllupskaret til det private kapel på nabogodset, Ravnholt, til det efterfølgende bryllupsfoto i parken eller ved søerne. Når vielsen er overstået og gæsterne har indfundet sig på Lykkesholm, sørger vi for at brudeparret kan slappe helt af og nyde hvert eneste minut så intenst, som det kun kan gøres under helt private former i romantiske, historiske bygninger omgivet af en fortryllende og uberørt natur. Lykkesholm Slot bryllup.

Lykkesholm Slot

Lykkesholm

Lykkesholm er en gammel hovedgård, som nævnes første gang i 1329 og kaldt Magelund, men benævnt Lykkesholm fra 1380. Gården ligger cirka 3 km sydvest for den fynske by Ørbæk og ca. 21 km sydøst for Odense i Ellested Sogn, Vindinge Herred, Ørbæk Kommune. Hovedbygningen er opført i 1600ved Domenicus Badiaz og ombygget i 1668-1784-1786. Ejendommen kaldes pt. for Lykkesholm Slot og er i dag et hotel og en avlsgård under Ravnholt.

bryllupfotograf bryllup bryllupsfoto foto-10 foto-229 foto-242 bryllupsfoto-22