Marie og Dan

Kære Forevigt

Vi er jer så evigt taknemlige. I var med til at gøre vores store dag til noget helt specielt. Beviset er jo lige her, og er langt større og flottere, end vi havde turde håbe på. Så mange billeder (over 2500!!!), det pragtfulde album og ikke mindst fremvisnings dvd’en – det er så fedt et minde, tak! I har formået, at få os til at ligne fotomodeler! Vi er dybt imponerede, og meget glade for resultatet.

Allerede fra ankomsten til kirken, var i på! Hele dagen var i der, uden at være der…

Om aftenen har i fået festen indrammet og gjort overskuelig, selv for et brudepar, som er helt overvældne over dagen begivenheder og egentlig ikke oplever stemningen ved de andre borde eller til resten af festen.

I har formået, at få det hele ned på billederne. Vi er imponerede over jeres overblik og proffesionalisme.

Jeg mener; hverken os eller vores gæster mærkede jer. Men det er alligevel lykkedes jer, at få så mange øjeblikke fanget – for evigt.

Til andre kommende brudepar og -kunder:

Forevigts utraditionelle billeder og deres evne til, at se lokationer og færdige resultater på, er så fedt og lækkert – vi kan kun på det varmeste anbefale dem.

I får nogle billeder i med stolthed kan vise frem, og se igen og igen – også om 10 år, når minderne er svagere! Gør jer selv den tjeneste – book dem hele dagen, i vil ikke fortryde det!

Vi elsker det – tusind, tusind tak!

Venlig hilsen
Marie og Dan Bastrup Sørensen