Bryllupsfotografering i Odder

Odder bryllup – Det søde brudepar Thomas og Pia, blev viet i Odder Kirke hvorefter, der blev afholdt reception og bryllupsfest. Fotograferingen i Odder var et mix imellem de skæve og rå bryllupsbilleder og så de mere klassiske og opstillede bryllupsfotos.

Der blev selvfølgelig leget både med lyset og lokationen, som vi plejer. Brudeparret var vildt søde og lige til, så det var nemt at være bryllupsfotograf på deres store dag i Odder, syd for Aarhus.

Søger i en fotograf til bryllup i Aarhus, så læs mere her.

bryllupsfoto-69

Odder bryllup

På Montra Odder Parkhotel bliver jeres bryllupsfest helt speciel, da vi har stor erfaring med bryllupper. Vores søde og dygtige personale sørger for, at bryllupsfesten forløber perfekt. På Norsminde Kro syd for Århus kan du fejre alt fra Bryllup, Firmafest, fødselsdag eller familiesammenkomst i gode rammer lige efter jeres ønsker. Pakhusets nænsomt renoverede lokaler danner en smuk og stemningsfuld ramme om din fest. Hold fødselsdagen, brylluppet, konfirmationen eller barnedåben i Pakhusets lokaler. Vi har plads til 120 spisende gæster med smuk opdækning, alt service, glas m.m. er nyindkøbt og pænt.

Odder er en stationsby i Østjylland med 11.561 indbyggere, beliggende i Odder Sogn. Den er samtidig hovedby i Odder Kommune og ligger i Region Midtjylland. Tidligere var den hovedby i Hads Herred.

Befolkningen i Odder by udgør ca. halvdelen af kommunens samlede indbyggertal.

Nærmeste større byer er Aarhus 21 km mod N, Skanderborg 19 km mod NV og Horsens 25 km mod SV. Odder er en selvstændig by men fungerer i dag som satellitby til Aarhus. De 2 byområder er tæt forbundet via Aarhus Nærbane som fra 2017 bliver til Aarhus Letbane.

bryllupsfoto-71
bryllupsfoto-79
bryllupsfoto-107
bryllupsfoto-130
bryllupsfoto-161