Bryllup på Sæbygård Slot – På Sæbygård Slot tilbydes leje af adskillige smukke lokaler til enhver festlig begivenhed, herunder bryllupper eller overdådige slotsbryllupper. De tilgængelige lokaler inkluderer riddersalen, slotskælderen og Sæbygaard Caféen.

Se vores bryllupsfoto gallerier her

Desuden har slottet et moderne køkken med faciliteter til op til 120 gæster. Sæbygård Slot har også kommunal tilladelse til at afholde borgerlige vielser på stedet.

Kendt som “Sæbygnitternes slot,” har Sæbygård en historie, der går tilbage til middelalderen. Bygningerne udgør et fascinerende renæssanceanlæg omgivet af smuk natur.

Tips for a Smooth Wedding Day Shoot

På Sæbygård får man et autentisk indblik i livet på en nordjysk herregård gennem generationer.

Slottet har været i familien siden 1682, men er i dag ejet af en fond og fungerer som et herregårdsmuseum med en enestående samling af autentisk interiør og slægtsportrætter.

Herregårdsmuseets indretning giver et levende billede af livet i den sidste storhedstid for danske herremænd.

Bryllup Hotel Sixtus Middelfart samt vielse i Erritsø kirke

Bryllupsfotografering på Sæbygård Slot

Bryllupsfotografering ved et Sæbygård Slot bryllup er både unikt og spændende. Slottet ligger smukt placeret i Frederikshavn kommune.

Læs mere om bryllupsfotografen ved Frederikshavn her.

Der er masser af lækker natur til at lave bryllupsfotos i. Og selve slottet er jo også fantastisk lokation til at lave de officielle bryllupsbilleder i.

Historien om Sæbygaard

Sæbygaard, en herregård beliggende i Volstrup Sogn nær Sæby i Frederikshavn Kommune, har en rig historie. Siden 1988 har hovedbygningen fungeret som hjemsted for Herregårdsmuseet Sæbygård, en selvejende institution under Sæby Museum, og siden 2007 under Nordjyllands Kystmuseum.

I middelalderen var Sæbygaard en del af Børglum Bispesæde. Efter reformationen kom gården under kronen, men i 1560 blev den overdraget til admiral Otte Rud og Pernille Oxe gennem en mageskifteaftale.

Efter admiralens død i svensk fangenskab var det Pernille Oxe, der i 1576 opførte en imponerende renæssancebygning, hvoraf kun den senere kraftigt ombyggede hovedbygning stadig står.

Tårnet, opført med karakteristiske kvadersten, menes at være skabt af den nederlandske bygmester Hercules Midow. Hovedbygningen er placeret på et kvadratisk voldsted, og adgangen til bygningen sker fra ladegården mod nord.

Broen over voldgraven, muret i sten, stammer fra 1800-tallet og erstattede en tidligere trævindbro.

Ladegårdens bygninger, opført i 1900-tallet, ligger omtrent på samme sted som de oprindelige bygninger fra Pernille Oxes tid.