Sæbygård Slot bryllup

Sæbygård Slot bryllup – På Sæbygaard er der mulighed for at leje flere af slottets lokaler til festlige arrangementer som f.eks bryllupper eller storslået slotsbryllup. Det drejer sig om slottets Riddersal, og slotskælderen samt  Sæbygaardcaféen. Slottet råder endvidere over et moderne anretterkøkken med service til 120 personer. Sæbygaard slot er endvidere godkendt af kommunen til at der kan foretages borgerlige vielser på stedet.

Sæbygård Slot som det populært kaldes blandt sæbynitterne, er en herregård med rødder tilbage til middelalderen. Bygningerne er et spændende renæssanceanlæg med omgivende herligheder.

På Sæbygård opleves det på nærmeste hold det, hvorledes dagliglivet har formet sig på en nordjysk herregård gennem generationer. Sæbygård er gået i arv siden 1682, men er i dag fondsejet og indrettet som herregårdsmuseum med en enestående samling af autentisk interiør og slægtsportrætter. Indretningen af herregårdsmuseet fortæller om livet i den sidste storhedstid for de danske herremænd.

Sæbygård Slot bryllup

Bryllupsfotografering på Sæbygård Slot

Bryllupsfotografering ved et Sæbygård Slot bryllup er både unikt og spændende. Slottet ligger smukt placeret i Frederikshavn kommune. Der er masser af lækker natur til at lave bryllupsfotos i. Og selve slottet er jo også fantastisk lokation til at lave de officielle bryllupsbilleder i.

Læs mere om bryllupsfotografen ved Frederikshavn her.

Sæbygård Slot

Sæbygaard historien

Sæbygaard er en herregård i Volstrup Sogn ved Sæby i Frederikshavn Kommune. Siden 1988 har hovedbygningen været Herregårdsmuseet Sæbygård som en selvejende institution under Sæby Museum og siden 2007 under Nordjyllands Kystmuseum.

Sæbygaard hørte i middelalderen under Børglum Bispesæde. Ved reformationen overgik gården til kronen, som ved mageskifte 1560 overlod den til admiral Otte Rud og Pernille Oxe. Admiralen døde i svensk fangenskab, så det var Pernille Oxe, der 1576 byggede et større renæssanceanlæg, men kun den senere kraftigt ombyggede hovedbygning er bevaret. Tårnet, der er muret med de karakteristiske kvadersten, menes at være skabt af den nederlandske bygmester Hercules Midow. Hovedbygningen er placeret på et kvadratisk voldsted. Adgangen til bygningen sker fra ladegården mod nord. Broen over voldgraven sat i sten er fra 1800-tallet og erstattede en vindebro af træ. Ladegårdens bygninger er fra 1900-tallet, men deres placering svarer omtrent til de oprindelige fra Pernille Oxes dage.

Sæbygård Slot – Sæbygårdvej 49 – 9300 SÆBY