Tirsbæk Slot bryllup

Tirsbæk Slot bryllup

Tirsbæk Slot bryllup – Restaurant Slotsstalden er indrettet i de renoverede tidligere staldbygninger tilhørende Tirsbæk Slot. Dette ligger, som det ses af den blå markering på nedenfor viste kort, ned til Vejle Fjords nordlige bred ved Tirsbæk. Tirsbæk Slot, eller “Gods” som det vist også hedder, har historisk fungeret som en herregård med tilknyttede fæstebønder, der beboede de små huse omkring slottet. Disse anvendes nu som private boliger, mens selve godset siden 1912 har været ejet af familien Algreen-Ussing, der driver stedet som land- og skovbrug samt ved udlejning af bygninger og terræn til private, virksomheder og div. arrangementer.

Tirsbæk Slot bryllup

Bryllupsfotografering ved Tirsbæk Slot / Gods

Bryllupsfotografering omkring Tirsbæk Slot eller Gods er altid en smuk oplevelse. Der er masser af flotte steder hvor man kan lave de officielle og kreative bryllupsportrætter. Slottet byder på gamle træer og masser af natur. Tirsbæk Gods ligger ikke langt fra Vejle. Og stedet oser af hygge og stemning. Et smukt og lækkert sted at holde sit bryllup i Danmark.

Læs mere om bryllupsfotografen fra Vejle her.

Tirsbæk Slot bryllup

Tirsbæk Gods

Navnet “Tirsbæk” kommer af Tyrs Bæk – Tyr var Odins anden søn, som også har lagt navn til noget så prominent som tirsdag. Stedet kan efter sigende dateres tilbage til omkring 1200-tallet, hvor dronning Thyra omdannede et tidligere tempel til et slot i forbindelse med kristendommens indtog i Danmark. Omkring år 1400 ejedes godset af Jens Laugesen Dyre, og en af hans efterkommere, Iver Lunge, lod midt i 1500-tallet slottets nuværende renaissancehovedbygning opføre. Siden har slottet/godset været ejet af bl.a. slægterne Linde.

Se mere om bryllupsfotograferne her.