Bryllupsbilleder ved Valdemars Slot

Valdemars Slot bryllup. Da Valdemars Slot har egen kirke, er det en oplagt mulighed for at holde et bryllup i bedste eventyrstil. Større fester kan også arrangeres på slottet. Og som bryllupsfotograf, er Valdemars Slot naturligvis en lækkerbidsken at lave bryllupsbilleder ved.

Den ligger i en smuk natur, masser af vand og flotte træer, samt det gamle slot. Vi kender slottet rigtig godt og kender de gode lokationer.

Bryllup på Slottet (Valdemars Slot bryllup)

Du kan holde fest på slottet. Vi har adskillige festlokaler til rådighed samt kirken, som kan danne ramme om dit næste bryllup. Hold brylluppet i Valdemars Slots fantastiske, vidunderlige, pragtfulde omgivelser og bag de gamle tykke mure i den store hovedbygning venter et utal af spændende oplevelser. 

Når man kommer op ad den statelige hovedtrappe, træder man ind i en anden verden, hvor den historiske atmosfære bringer en på en rejse tilbage til fordums tid, hvor prinser og prinsesser, baroner og baronesser bevægede sig rundt i de imponerende omgivelser.

Valdemars Slot

Valdemars Slot på Tåsinge ved Svendborg blev bygget af Kong Christian 4. i årene fra 1639 til 1644 til sønnenValdemar Christian. En nærliggende, ældre borg fra middelalderen, Kærsgård, blev nedbrudt og indgik i nybyggeriet. I 1677 erhvervede søhelten Niels Juel Tåsinge og slottet for den indtægt, som sejren i Søslaget i Køge Bugt indbragte ham.

Han restaurerede slottet, som stadig er i Juel-slægtens eje. Slottet var tidligere hovedsæde forstamhuset Thorseng/Taasinge.

Smukke omgivelser

Stranden ved Valdemars Slot, er det oplagt at tage en dukkert i Lunkebugten. Stranden ligger bag slottes the pavillon og byder på klart vand og hvid sandstrand. Ved strandens badebroen ligger den gamle hjuldamper Helge til, når den runder slottet på sin rute rundt i det Sydfynske Øhav. En oplagt måde at ankomme til slottet på.