Vejret og naturen og bryllup

Vejret og naturen – Vi har gjort det til vores speciale at arbejde udendørs, og I vil derfor ikke opleve den traditionelle “skolefotografering”, der normalt finder sted i ateliér.
I Danmark kan man aldrig helt vide, hvordan vejret vil være på Jeres bryllupsdag, men her kan I være ganske rolige. Vi er omstillingsparate og kreative, og har endnu til gode at få serveret vejrforhold, som ikke har kunnet resultere i flotte bryllupsbilleder.

Næsten alle brudepar spørger: “Hvad nu hvis det regner?”, og det er selvfølgelig forståeligt.
Det er rarest at være udenfor, når det ikke regner, men set fra fotografens øjne, skal I ikke være nervøse, fordi vejret ikke lige er med Jer. Vi kan lave billeder i næsten al slags vejr. -(Sådan arbejder en bryllupsfotograf – få inspiration til jeres bryllupsbilleder … Pga . det danske vejr er det godt at have et fotostudie i baghånden) Vi kan komme ud for alt salgs vejr, og kun det bedste udstyr kan klare at få gode billeder i al slags vind og vejr.

den rigtige bryllupsfotograf

At udvælge den rigtige bryllupsfotograf er utroligt essentielt hvis I gerne vil sikres nogle bryllupsbilleder I gider se på igen om 10 år. Det har stor betydning at i indser hvor essentiel jeres fotograf til brylluppet er og hvor vigtig det er at vælge den rette fotograf. Alle fotografer har deres egen unikke og personlige stil og det handler om at finde frem til den rette person der matcher jer stilmæssigt og som I kan føle jer trygge og godt tilpas sammen med. En person hvor kemien går fuldstændig i spænd.